Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Nenad Vujanović/Alo!
Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš Ivanović danas slave svoju prvu godišnjicu braka!

Dragana je tim povodom sa pratiocima na Instagramu podelila foto-album s venčanja isuprugu se javno obratila emotivnim, romantičnim rečima.

- Hvala na predivnoj godini - napisala je lepa Dragana, a potom su usledile čestitke brojnih prijatelja i pratilaca na popularnoj društvenoj mreži.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Dzajic (@mademoiselleofficial_) on May 25, 2020 at 1:19am PDT

Podsećanja radi, Dragana i Miloš, rođeni brat Ane Ivanović, jedno drugom navečnu ljubav zavetovali su se 25. maja prošle godine, u jednom prestižnom prestoničkom hotelu gde je upriličena gala svadbena ceremonija za oko 250 odabranih, uglednih zvanica iz sveta sporta, kao i javnog života. Za njihovim venčanjem vladalo je nezapamćeno interesovanje medija, koji su iz minuta u minut izveštavali javnost o svim detaljima njihove svadbe, a ispred hotela u kom se sve odigralo nalazilo se nekoliko desetina novinskih ekipa, paparaca i fotoreportera. Goste je na svadbi zabavljao Saša Matić, jedan od najpopularnijih pevača na regionalnoj muzičkoj sceni.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

e-stock/Miloš Rafailović

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Nekoliko meseci kasnije, Dragana i Miloš postali su roditelji. 16. decembra u bolnici "Narodni front" na svet je došao dečak kojim su ponosni roditelji dali ime Vid. Pet dana kasnije, Miloš je suprugu i sina izveo iz porodilišta, gde su ih sačekali brojni fotoreporteri.