CEO ŽIRI BIO JE NA NOGAMA Đorđe David se ozbiljno pokačio sa Milijem, preti mu "šutka" iz Granda, a samo Saša Popović može da mu pomogne! (VIDEO)

Velika frka digla se na snimanju Zvezda Granda kada je Đorđe David besan kao ris osudio Milija pred svima kako svojim kandidatima šteluje mikrofone kako bi bolje zvučali.

Đorđe David
Đorđe David, Foto: printscreen

Snežana Đurišić jedina je stala jasno i glasno uz Đorđa i podržala ga, ostali su ćutali kao zaliveni!

Međutim, tek posle snimanja je izbio haos kada je Mili tražio od Đorđa Davida da mu se izvini, što on nije hteo, prenosi SvetScandal. 

Kompozitor je u svom stilu zapretio rokeru da će videti šta će se dogoditi što se usudio to da mu kaže, što su svi shvatili kao pretnju da će ga izbaciti iz žirija pošto Mili sada ima funkciju muzičkog direktora produkcije. 

Tada su se umešali ostali članovi žirija kako bi stali na stranu kolege Đorđa Davida. 

To je bio opšti haos posle snimanja!

Popović nije podržao Đorđa jer misli da Mili ništa nije štelovao, ali on je i dalje ubeđen da kompozitor to radi. Kada je posle snimanje izbila opšta frka Marija je povukle Đorđa u stranu i rekla mu da ništa ne brine, jer niko ne može da ga otera iz žirija osim Popovića koji to sigurno neće uraditi - izvor iz produkcije, dok Đorđe kaže da i dalje ostaje pri svom stavu.

- To što uradim ili kažem tamo, sve je to u žaru borbe za moje kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje i šta vidi. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će oceniti ko je od nas dvojice bio u pravu. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam mu se posle snimanja izvinio – nisam  – objasnio je Đorđe i otkrio da li se plaši Milija i njegove sujete  zbog čega bi možda morao da napusti žiri.

- Popović je bio na Milijevoj strani kada smo se svađali oko štelovanja mikrofona, za to mogu da kažem samo super i divno. O mom opstanku u žiriju će odlučiti ljudi iz produkcije, a to su Saša Popović na prvom mestu, pa tek onda Mili, pa Snežana Đurišić i još jedan čovek.  Mili nije glup, ima on dobar osećaj da čuje ko je dobar, a ko ne  – rekao je Đorđe.

Bonus video: 

Đorđe je otputovao na dve nedelje u Sarajevo kako bi vežbao sa svojim kandidatima koji tamo žive, a zbog korone ne mogu da dolaze u Beograd.

KO JE BOGDAN SREJOVIĆ? Cecin novi dečko o kom bruji javnost je bivši maneken, sin sportiste, a EVO čime se sad bavi (VIDEO)

Povezane vesti

 • Korisnik: Luka
  17/01/2021 - 02:08
  A tek ovaj kompleksas, muzicar u pokusaju. Neverovatno odvratna njuska!
 • Korisnik: vuki
  16/01/2021 - 16:44
  Kako tu bruku ne zabranite, taj šljam od emisije, Snežanu Đurišić obožavam i čudim se čudom šta ona radi u tom glibu!?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi