Zvezde Granda
printscreen/YT
Zvezde Granda

printscreen/YT

Foto: printscreen/YT

Poslednja emisija popularnog takmičarskog šou programa "Zvezde Granda" bila je itekako zanimljiva. Kandidatkinja Irena Radulović iz Petrova napravila je opštu pometnju u studiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona se predstavila u prvom krugu pesmama "Daj ne pitaj" od Viktorije i "Bolujem u sebi" Marine Živković. Čim je zapevala prvu pesmu žiri je počeo da se buni jer im nije prijalo ono što čuju tako da su se odlučili za panik taster.

"Izvini devojko ali ovo uopšte nije bilo dobro. Postoje li još neke pesme od Viktorije osim ove dve?" , pitala je Marija.

"Ali da ste čuli drugu možda ne biste tako mislili" , rekla je Irena, a onda je Saša dozvolio da otpeva i drugu.

"Evo za Mariju" , rekla je takmičarka i poslala joj poljubac.

Zvezde Granda

printscreen/YT

Foto: printscreen/YT

Kad je završila pevanje Saša je rekao da moraju da ispoštuju proceduru, a kad je Dara rekla da neće da joj bude mentor to je značilo ispadanje.

"Mnogo sam se uplašila. Ja znam da ovo nije bilo dobro ali isto tako znam da može mnogo bolje. Evo može li ponovo druga pesma?" , rekla je Irena.

Dok je Marija vikala "pozorište u kući", Bosanac je rekao da Popović treba da je pusti da peva ponovo. Onda je prišla stolu i pevala za Mariju.

Zvezde Granda

printscreen/YT

Foto: printscreen/YT

"Bila sam prošle godine i ispala kao iz voza. Šta da radim? Strah me od vas, a divni ste svi zaista" , rekla je kandidatkinja, a zatim je pritrčala i otpevala ponovo pesmu za Daru Bubamaru. Dara je krenula da đuska, a onda se popela na sto i u zanosu je čizmom pritisla taster za "da".

Zvezde Granda

printscreen/YT

Foto: printscreen/YT

Takmičarka je onda izljubila prvo svoju mentorku, potom Jelenu, pa Mariju, a onda je poljubac sa Bosancem trajao tri minuta. Kad je trebalo da poljubi i poslednjeg člana žirija, Đorđa Davida, usledio je pravi šou! On je počeo da beži sa scene, a Irena je jurila za njim po svim prostorijama studija da ga nađe.

Zvezde Granda

printscreen/YT

Foto: printscreen/YT

Ovaj nastup sigurno odlazi u istoriju takmičenja kao jedan od najzabavnijih. 

BONUS VIDEO

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!