Zvezde Granda
YouTube/Printscreen

 

Zvezde Granda

YouTube/Printscreen

Zvezde Granda, Foto: YouTube/Printscreen

Popularna pevačica Snežana Đurišić oglasila se iz svog porodičnog doma i otkrila da je Đorđe David pobedio korona virus, te da će uskoro izaći iz bolnice.

Pevačica je ispričala kako provodi dane u samoizolaciji, istakla je i da je zabrnuta za svoju ćerku i njenu porodicu, koji žive u Njujorku.

snežana đurišić

YouTube/Printscreen

snežana đurišić, Foto: YouTube/Printscreen

- Dobro sam, hvala Bogu. Radim što i svi u ovom trenutu, kad su žene u pitanju mislim da je svima naš posao poznat i jasan, a to je kuća, kućni poslovi i obaveze. Čitam knjige, gledam filmove, slušam instrukcije lekara, pratim i slušam šta govori državni vrh i trudim se da se ponašam u skladu sa tim... - rekla je Snežana u videu koji je objavljen na zvaničnom Instagram nalogu emisije "Zvezde Granda".

- U kontaktu sa sa svojom decom i zabrinta sam za ćerku, decu i zeta, jer oni žive u Njujorku. Tamo je nimalo zavidna situacija, ali hvala Bogu, svi su dobro. Nadam se i molim se da će to tako i ostati - ispriča je pevaćica.

Đorđe David

YouTube/Printscreen

Đorđe David, Foto: YouTube/Printscreen

- U kontaktu sam sa vojim kolegama. Đorđe David je pobedio koronu, on će ovih dana izaći iz bolnice. Dobro, zdravo, hvala Bogu. On je jedan živ primer da sloboda i razmišlajnje po sistemu "Neće to meni da se desi" može da vas dovede u vrlo neprijatnu situaciju - zaključila je pevačica.

Snežanino obraćanje iz kuće i šta je sve rekla pogledajte u videu u nastavku:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Apr 6, 2020 at 9:27am PDT