Jelena Karleuša, Đorđe David
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša, Đorđe David

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

U intervjuu okoreli roker otkriva kako se danas slaže sa kontroverznom pevačicom i zašto je pristao da dođe u "Grand", koji je godinama pljuvao.

- Ukapirao sam da sve preko noći može da se promeni. Počeo sam da se osećam glupo... Moj dolazak u "Grand" pokazuje koliko sam u glavi evoluirao!

Saša Popović i ti ste bili zaraćene strane.

- Saša je ozbiljan Baja Patak, direktor cirkusa u kom se mi nalazimo. Veličina je u tome da pružiš ruku i najvećem oponentu. A Saša je to uradio. Što sam stariji, sve više kapiram da je glupost ta jogunastost koju sam imao kao zakasneli pubertetlija do svoje 48 godine.

Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Da li si promenio mišljenje i o JK?

Je l' imaš razumevanja za njene ispade u poslednje vreme?

- Apsolutno. Kad sediš pored osobe koja je takve stvari doživela, moraš da uključiš radare. U nekoliko situacija me je ujela. Ona duboko zabode zube, ali prećutim jer sam muškarac, imam mozga i kapiram koje stvari joj se dešavaju. Koliko god glupo zvučalo, apsolutno sam na njenoj strani u ovoj priči.

Da li se uvek ugrizeš za jezik kad je Jelena u pitanju?

- Ne prećutim joj baš sve. Pogotovo ne sad kad se diže tenzija u takmičenju. Ne mogu više da je trpim, mislim da će tek krv teći na sve strane! Ali siguran sam da u tom ratu niko nikome neće sipati govna za vrat.

Kad si zapravo upoznao Jelenu?

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

U kakvom sećanju ti je ostala njena majka Divna?

- Ona je gomili nas koji smo tada bili mladi glumci ili tek počinjali da se bave rokom otvarala mnoga vrata, gostovali smo u njenim emisijama... Nesebično je svima pomagala šakom i kapom. Pored toga, bila je ozbiljna riba, svi su gledali u nju kao u Boga. Možda ovo nekome neće da se dopadne, ali Divna je bila tada bolja riba nego što je Jelena. Meni tada, kao okorelom rokeru, JK je bila fuj.

Izjavio si da na estradi postoje žene-dildo. Ko su one?

- Muzika se deli isključivo na dobru i lošu. Na onu koja diže adrenalin i onu plastičnu. S jedne strane su lepe žene, a sa druge one koje zbog plastičnih operacija izgledaju kao dildo. E te dildo-žene zaobilazim u širokom luku, kao i njihovu muziku bez živih instrumenata i gde se ne peva.

Danas primat imaju i rijaliti programi. Da li vidiš sebe u toj priči?

- Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio, makar bio gladan. Na tu lobotomiju ne mogu da pristanem. Da li misliš da bih trpeo da mi neko opsuje mrtvu majku, a da ga ne udarim?! Ili bih mu odšrafio glavu i završio na doživotnoj robiji ili bi on morao meni to da uradi!

Đorđe David

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Nemoguće je da ne znaš ko su najpoznatiji rijaliti učesnici?

- Znam za Kiju i Slobu kao dvoje ljudi koji su bili u braku, pa se on na televiziji kresnuo sa drugom dok je ona to gledala od kuće, pa je i ona ušla u isti rijaliti da bi mu očitala lekciju. Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil, a bude predstavljena kao umetnik!? Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ne kažem da čuda ne postoje. Ko u njih veruje, taj čuda i stvara, ali nemojte da se zajebavamo! Kija je rijaliti proizvod 21. veka, one vrste površnosti na koju ja ne mogu da pristanem. Starlete su mi tek posebna priča.

Šta misliš o njima?

- Vidim da je ponovo aktuelna priča o nazovielitnoj prostituciji. Znate, postoji dildo za vaginalnu upotrebu, ali i onaj koji može i za anal. Prostututke su kao taj prvi dildo, a ove elitne su sa više funkcija. Ma spalio bih se na Trgu kada bi mi sad neka proročica rekla da će mi ćerka ući u rijaliti i pričati kolika joj je cena kao elitne prostitutke!