DOHVATIO JE FLAŠU SA STOLA, HTEO DA GA UDARI PO GLAVI! Tuča Zorana Marjanovića i Lepog Miće!

Alo.rs/ M. I. | vip 2018-08-14 10:23:18 2018-08-14 10:23:18

Marjanović je navodno vređao bivšeg zadrugara i pričao mu da je pijandura.

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović i Lepi Mića su prijatelji i saradnici, a pre tačno godinu dana oni su napravili mali skandal u jednoj kafani u centru Beograda, kada su mediji pisali da su se pobili.

Sve je počelo, kako su pisali mediji, kada je pevač počeo da vređa i ponižava iz čista mira producenta i muža ubijene pevačice. Njih dvojica su zajedno sedeli za stolom, ali se, posle nekoliko čašica žestine, druženje pretvorilo u tuču.

- Lepi Mića je u restoran došao oko ponoći. Bio je dibidus pijan. Zoran se s njim lepo pozdravio, pozvao konobara i upitao Miću šta će da popije. On je poručio rakiju, i nakon toga je iz čista mira počeo da maltretira Marjanovića - ispričao je tada izvor za "Kurir".

Marjanović je tada ovako uzvratio Lepom Mići:

- Pusti me na miru, pijanduro! Ti si, bre, prso! Živce si pogubio. Ostavi me na miru, leči na nekom drugom svoje komplekse. Ti ćeš meni da pričaš šta ću ja da radim u životu... Sram te bilo! - rekao mu je Zoran i razbesneo Miću, koji je dohvatio flašu sa stola i pokušao da udari prijatelja po glavi.

Marjanović je uspeo da se odbrani, ustao je sa stolice i počeli su da se koškaju. Mića je Zorana, navodno, povukao za ruku i udario ga u stomak. Kad je konobar video šta se dešava, odmah je dotrčao, razdvojio ih i zapretio da će pozvati policiju ukoliko obojica ne napuste restoran.

Expand player
Pogledajte više