Goran Filić Gogac
Grand
Goran Filić Gogac

Grand

Foto: Grand

Tako je u emisiji ispričao da je pre gotovo četiri godine bio na korak do smrti jer je njegovo srce počelo da otkazuje, a da mu je u poslednjem trenutku život spasen transplantacijom. U razgovoru za „Alo!“, Gogac je istakao da mu je najveća želja da upozna porodicu mladića koji mu je donirao srce, ali i da se prijavio za takmičenje „Nikad nije kasno“ jer želi da se bori za svoje snove.
- Slučaj je hteo da se razbolim samo četiri dana nakon što sam dobio potvrdu od produkcije da mogu da učestvujem u emisiji „Nikad nije kasno“. Završio sam u bolnici, ali sam iz svoje najveće borbe izašao kao pobednik kada sam u martu prošle godine dobio novo srce - počeo je za „Alo!“ priču roker, a potom otkrio od koga je dobio novo srce.

Goran Filić Gogac

Grand

Foto: Grand

- Čovek od kojeg sam dobio srce imao je 37 godina, bio je u komi i kada je preminuo, dobio sam njegovo srce. Dečko je bio mlađi od mene 15 godina. Zahvalan sam njegovim roditeljima na šansi da živim. Sigurno im je bilo teško da doniraju kako srce, tako i ostale organe svog sina. Do sada nisam imao priliku da ih upoznam i da im se zahvalim, a to bih beskrajno voleo. Siguran sam da bi i oni voleli da upoznaju mene, budući da u meni kuca srce njihovog sina - rekao je Gogac i dodao da će razumeti ukoliko roditelji njegovog donora ne budu želeli da se upoznaju s njim.

Goran Filić Gogac

Grand

Goran Filić Gogac, Foto: Grand


- Teška je i sama pomisao da nečija najveća tuga drugome može biti najveća sreća. Zbog toga se trudim da na druge ljude prenosim dobrotu - priča Filić, koji ne mašta o velikoj slavi.

- I pre problema koji su me zadesili, živeo sam skromno, zadovoljan onim što imam. Prijavio sam se za takmičenje jer želim da budem u muzici, dok me slava i bogatstvo ne zanimaju. Rok muzika me je održala u životu, oduvek sam je voleo i nikada nisam promenio pravac, iako su rokeri u drugom planu u odnosu na narodnjake. Imam veliku podršku svojih sugrađana, pa se nadam da ću Smederevo predstaviti najbolje što mogu. Oni najbolje znaju da je rok muzika moja najveća ljubav - zaključuje Gogac za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: