Kija Kockar
Foto: Youtube/printscreen
Kija Kockar

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Sećate li se kada je Tea u emisiji "Amidži šou" rekla ime i prezime osobe koja je maltretira i da joj je trebalo tri godine da je nađe? E, sad, onog jadnog iz Herceg Novog od prošle godine, što je stavio stori u vezi narkotika smo našli za pet minuta, od adrese do toga kakva jaja voli da jede, pa je popio i krivičnu jer da ga nađem imam više resursa. Zapamtite to! - poručila je Kija putem društvenih mreža.

Insta

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Pošto trenutni psiho, po mojoj proceni možda osoba kojoj nisam odgovorila na poruku, po ko zna koji put pravi lažne profile, obezbediću mu da gostuje u "Amidži šou" da se žali na mene jer sam ja mala maca za sve vas kad ja krenem da vas maltretiram - dodala je Kockareva.

Kija Kockar

ATA images

Foto: ATA images

Podsetimo, iako je njen bivši suprug Sloba Radanović bio poznat domaćoj javnosti zbog učešća u muzičkim talent šou-programima "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde", on i Kija su postali glavna tema medija nakon što ju je pevač prevario sa rijaliti zvezdom Lunom Đogani pred kamerama rijalitija "Zadruga". Kija je izašla kao pobednica iz cele ove priče, osvojivši najviše simpatija i glasova gledalaca, te je otpočela uspešnu muzičku karijeru, ali se oprobala i kao spisateljica, ali i članica žirija dva talent šou-programa.

 

PREDLAŽEMO: