Ava Karabatić
Dejan Briza
Ava Karabatić

Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić, Foto: Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić rešila je da pokaže još jedan svoj talenat, pa je pored pisanja knjiga, rešila i da slika.

PROČITAJTE JOŠ:

Izložbu je organizovala u Beogradu, a pored velikog broja prijatelja, najzapaženiji je bio dolazak poznatog beogradskog zlatara Nebojše Bojovića, koji je Avi kupio skupoceni prsten.

Nebojša je među prvima stigao na izložbu, a po svom dolasku, zagrlio je i poljubio Avu, nakon čega joj je uručio poklon, koji ju je ostavio bez daha.

Nebojša Bojović

Dejan Briza/Alo!

Nebojša Bojović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Naime, kada je otvorila kesu, unutra je videla kutijicu s prstenom i počela da vrišti od sreće.

Ava Karabatić

Foto:Privatna arhuva

Ava Karabatić, Foto: Foto:Privatna arhuva

I dok je Karabatićeva uzbuđeno skakala oko Bojovića i grlila ga zbog neočekivanog poklona, prisutni su se pitali da li postoji nešto više od prijateljstva između njih dvoje. Da se nešto čudno dešava, potvrdila je i Ava koja nije krila da joj je podrška poznatog beogradskog zlatara dala vetar u leđa.

Ava je rođena!

Ava je uspela da organizuje svoju prvu izložbu, a posebno je srećna zbog svega što joj je umetnički svet doneo.

- Slikarstvom se bavim od treće godine. Oduvek mi je umetnost bila u krvi i nikada nisam bežala od nje, već sam joj se uvek vraćala i nosila je u srcu. Ova izložba „Java natale“ u prevodu znači „Ava je rođena“. Rođena sam kao slikarka i zaista se radujem svemu što sam postigla. Ovom prilikom predstavila sam petnaest slika. Reč je o uljima na platnu i nadam se da slike u pravom smislu predstavljaju mene. Kroz njih ljudi mogu bolje i dublje da me upoznaju i jedva čekam da vidim šta će mi joj doneti iskorak u ovaj svet - kaže Ava za „Alo!“.

- Nebojšu mnogo cenim i smatram ga jednom od najinteligentnijih osoba koje poznajem. Prvi naš susret bio je 2016, kada je u vilu „Parova“ došao kao gost. O njemu imam samo reči hvale i zaista sam mu zahvalna na podršci. Ovo nije prvi put, budući da mi je dao podršku i kada sam promovisala knjigu - priča novopečena slikarka i tajanstveno komentariše značenje prstena koji je dobila.

Ava Karabatić

Foto:Privatna arhiva

Ava Karabatić, Foto: Foto:Privatna arhiva

- Nebojša je osoba koju čovek samo može da poželi. Zaista to mislim i drago mi je da je i ovoga puta učestvovao u plodovima mog rada. Neizmerno sam zahvalna na podršci, a što se prstena tiče, to je predivan gest, ali ne želim da otkrivam nešto više. Neka zasad ostane misterija i čarolija, kako se zovu i moje dve slike, od petnaest, koliko sam ih naslikala. Jedno sigurno znam, a to je da taj prsten neću skidati s ruke - zaključuje Ava za „Alo!“.

 

Komentari (1)

Anđa

26.12.2018 08:56

Gospode pomiluj