ISPOVEST OD KOJE ĆETE ZANEMETI Divna Karleuša je promenila život moje porodice! Kada mi je OVO URADILA, sve se okrenulo NAGLAVAČKE! (FOTO)

Posle skoro 30 godina, sa setom u glasu priča nam svoju ispovest jedna Beograđanka

Divna Karleuša
 Foto: Screenshoot Instagram

Glas Divne Karleuše koji smo slušali na Radio Beogradu bio je očaravajući, proslavila je mnoge zvezde a o njenim humanim delima često se govorilo, iako ona nije želela to da potencira.

 

Naime, Zorka J. je ekskluzivno za Alo.rs ispričala kako je njoj Divna Karleuša promenila život krajem osamdesetih godina.

Zorka je tada bila mlada majka i sa suprugom imala ćerku. Borili su se za svaki dinar, kao i svi ljudi naše države. Ona je odlučila da pokušaju da pokrenu svoj privatni biznis, iako je znala da je to "mač sa dve oštrice". Bili su spremni na to da neće biti lako, ali usudili su se i otvorili cvećaru.

"Posao je krenuo slabo, nismo bili zadovoljni, ali nismo odustajali. Znali smo da je reklama na Radio Beogradu jedino rešenje u tom trenutku, ali za to je trebalo mnogo novca", govori nam Zorka.

Naša sagovornica je te '89. u dogovoru sa suprugom uspela da uštedi novac za reklamu, koja je bila neophodna svim privatnicima koji su želeli da ostvare neki uspeh.

Cvećara
Foto: Alo.rs

Po preporuci prijatelja, kontaktirali su urednika Zvonimira Šimuneca koji ih je spojio sa Divnom Karleušom, tadašnjom radio voditeljkom.

"Bilo je potrebno vremena da uštedimo dovoljno novca kako bismo mogli da platimo reklamu na radiju. Međutim, već nakon jednog Divninog reklamiranja naše cvećare, sve se promenilo. Već posle prve reklame, posao je procvetao. Toliko se razvio da smo kroz radnju jedva prolazili od mušterija. Morala sam da dovedem još radnika da mi pomognu jer sama nisam mogla sve da postignem. Jednostavno, nastao je pravi bum i naš život se iz korena promenio", sa osmehom na licu seća se Zorka.

Koliko joj je Divnina reklama pomogla govori i to što su brzo mogli svojoj porodici da obezbede neophodne stvari.

"Toliko smo posla imali i toliko novca zarađivali da smo posle samo 2 nedelje uspeli da kupimo pristojan automobil", otkrila je Zorka za Alo.rs.

Cvećara
Foto: Alo.rs

Ova gospođa se sa ponosom seća Divne koja je, možda i nesvesna, iz korena promenila život njoj i njenoj porodici.

Zorkina ispovest nije jedina stvar koju je Divna uradila za druge. Ona je i za Cecu Ražnatović činila veliku stvar, zbog čega je čak i bila suspendovana sa posla, a više o tome pročitajte OVDE!

Cvećara
Foto: Alo.rs

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu u beogradskom naselju Altina, nakon što se tri godine borila sa rakom pluća. Jelenu je tragična vest sačekala na aerodromu po povratku iz Austrije gde je imala nastup, i pevačica se od tada ne oporavlja zbog gubitka majke. Radio voditeljka i novinarka je sahranjena 6. marta na Novom bežanijskom groblju, a Jelena je od tuge za majkom odsekla kosu. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi