PUŠTENA PESMA ZBOG KOJE SU SE SVI TRESLI OD BOLA! Dino Merlin van sebe od TUGE, plakao kao kiša na komemoraciji Igoru Bulatu!

Porodica, prijatelji i kolege prisustvovali su komemoraciji pokojnom novinaru Igoru Bulatu.

Igor Bulat, komemoracija
Foto: Dejan Briza/Alo!

Igor Bulat, novinar i urednik na Radio televiziji Srbije i rođeni brat pevača Marka Bulata, preminuo je 29. jula u 48. godini života. Bulat je u decembru 2018. saznao da boluje od kancera jetre, a 4 godine pre toga borio se sa autoimunim oboljenjem bubrega.

"TMINA NOĆI PRITISKA MI DUŠU" Potresna objava Marka Bulata rasplakala Srbiju: Drhtavim glasom prevalim preko usta da izgubih BRATA!

 

Komemoracija pokojnom Igoru održala se u Galeriji Radio-televizije Srbije. Među prvima su stigli Marko Bulat sa ženom Marijom, kao i Igorova supruga, deca i roditelji. Takođe veliki broj Igorevih kolega prisustvovao je komemoraciji: Jovana Joksimović, Srđan Predojecić, Slobodan Šarenac, Slađana Tomašević...

Igor Bulat, komemoracija
Igor Bulat, komemoracija, Foto: Dejan Briza/Alo!

 "MNOGO SAM GA PROZIVALA, VEČERAS POSLEDNJI PUT" Voditeljka Beogradske hronike Slađana Tomašević se uplakanih očiju oprostila od preminulog kolege Igora Bulata

Komemoraciji je prisustvovao i Dino Merlin Popularni umetnika nije mogao da zadrži suze i emocije. Igora Bulata porodica ispraća uz posebnu pesmu, "Ptico bijela" pevača Dina Merlina. 

Igor Bulat, komemoracija
Foto: Dejan Briza/Alo!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi