"ZAŠTO SE ŠMINKAŠ, KAD ĆEŠ UMRETI" Dijana je uvek bila nasmejana, niko nije znao da joj se stanje drastično pogoršalo! Svima je pružala podršku, a ovaj sraman komentar je razbesneo Srbiju!

Tuga!

Dijana Milojković
Dijana Milojković, Foto: printscreen

Dijana Milojković postala je poznata javnosti kada je pobedila kao Mis Evrope 2014. godine. Ona se nekoliko poslednjih godina borila sa rakom, te je i javno par puta apelovala na sve devojke da se pregledaju kako ne bi imale bitku sa opakom bolešću.

DOTUKLA JE OPAKA BOLEST Preminula bivša misica Dijana u 33-oj godini, Srbija zavijena u crno!

Dijana Miljković
Dijana Miljković, Foto: printscreen

Sredinom juna Dijani se pogoršala stanje i širom Instagrama se apelovalo na dobrovoljno davanje krvi misici. Jedna od njih je bila i pevačica Ana Nikolić koja je apelovala da se pomogne Dijani.

 

Podsetimo, jedan komentator na Instagramu razbesneo je javnost kada je ostavio komentar: "Zašto se trudiš da izgledaš lepo, šminkaš se i nameštaš kosu kada znaš da ćeš umreti?"

Lepotica nije ostala ravnodušna na ovakav komentar, te je odgovorila:

SLOMLJENA I ALEKSANDRA PRIJOVIĆ Čitava estrada se oprašta od Dijane sa suzama u očima! Svi plaču zbog ovih emotivnih poruka! (FOTO)

- Da li znači da ako ću umreti treba da idem sa prljavom kosom? Ne znam kako da odgovorim na ovo, pa ću pretvoriti u šalu jer se nadam da se i ova osoba šalila.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić progovorio o prevari i odnosu sa Avom Karabatić pred devojkom Izabelom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi