Zorana Pavić
Screenshoot Youtube
Zorana Pavić

Masanori Jošida

Zorana Pavić, Foto: Masanori Jošida

Zorana Pavić važila je devedesetih za jednu od najzgodnijih pevačica, koja je popularnost stekla zahvaljujući i stasu, ali i glasu. U razgovoru za „Alo!“ Zorana je priznala da je oduvek volela da pokazuje telo i da se igra sa svojim seksepilom, ali da je uvek pazila da ne pretera. Međutim, kako kaže, u spotu za pesmu „Sviće dan“ Zorana je pokazala više nego što treba, te je spot bio zabranjen.

PROČITAJTE JOŠ:

Katarina Grujić

Printscreen

- Uvek sam volela da pokazujem telo i trudila sam se da nikada ne budem vulgarna, već da sve lepo upakujem. Međutim, za taj čuveni spot „Sviće dan“ sam stvarno pokazala mnogo više nego što sam htela i to sve zbog Dejana Milićevića. U spotu postoji scena na plaži u kojoj maneken i ja glumimo zaljubljeni par - započinje priču za „Alo!“ pevačica i otkriva zbog čega će zauvek pamtiti snimanje baš te scene.

Zorana Pavić

Masanori Jošida

Zorana Pavić, Foto: Masanori Jošida

- Snimali smo, a Deki je preko megafona vikao da kadrovi ne izgledaju seksi i da ličimo na dva penzionera, a ne na zaljubljeni par. Tada smo rešili da mu pokažemo šta umemo, pa smo se baš zaneli i ta scena je na kraju ispala veoma seksi. Mokra sam se valjala po manekenu iz spota i, sada kada se setim toga, malo me je sramota. Upravo zbog tih scena taj spot je jedno vreme bio zabranjen - ispričala je pevačica koja je dodala da ni dan-danas nema problem da se skine i pokaže svoje telo.

Zorana Pavić

Printskrin

Zorana Pavić, Foto: Printskrin

- Nemam predrasude, čovek treba da bude svoj i da se ponaša u skladu sa sobom, bez obzira na to koliko godina ima. Uvek sam išla korak ispred svojih koleginica i bila sam veoma smela. Nije me ni danas blam da pokažem svoje telo, grudi, zadnjicu ako to ima smisla - rekla je Zorana i otkrila kakvo je iznenađenje spremila za svoju publiku.

Pevala sam na Dodikovom 50. rođendanu!

Zorana je početkom dvehiljaditih godina bila jedna od najtraženijih pevačica, te je tako za rođendan Milorada Dodika bila gost iznenađenja. - Jedno od najlepših iznenađenja koje sam nekome priredila bilo je kada me je pozvala Snježana, supruga Milorada Dodika, da pevam na proslavi njegovog rođendana. Bila sam počastvovana jer je Dodik slavio jubilarni 50. rođendan, a plan je bio da mu otpevam „Ne dam ti da ostariš“. Tačno u ponoć izašla sam na scenu, Dodik se oduševio, a svi gosti su plesali uz moju pesmu -ispričala je pevačica za „Alo!“.

- Moja nova pesma „Orden“ još nije gotova, ali planiram da je objavim početkom septembra. Mnogi me pitaju da li zaslužujem orden budući da sam preživela na estradi više od 20 godina, a moj odgovor je potvrdan.

Opstala sam usprkos svemu - kaže pevačica koja je nedavno od fanova dobila na poklon tapet koji je ispisan tekstovima njenih pesama.


- Družim se sa duhovitim ljudima i čitav život sam dobijala veoma zanimljive poklone, ali kada sam videla ovaj tapet sa natpisima svih mojih navećih hitova, zanemela sam.

Ovo je nešto najoriginalnije što sam dobila u životu, a Dejan mi je predložio da iskoristimo tapet koji su mi poklonili za novi spot. Rekao mi je da se njime obmotam i da će mi to biti dovoljno - ispričala je Zorana.

PREPORUČUJEMO I:

Đorđe David

Screenshoot Youtube