MAJKA TEŠKO PODNOSI SITUACIJU, MLADEN IH TEŠI! Deu čeka nova operacija, a doktori joj ovo STROGO ZABRANILI!

Kako se saznaje, nju sada očekuje nastavak lečenja, a možda i druga operacija.

Dea ĐurđeviĆ
Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Youtube

Dea Đurdević ušla je u drugu fazu lečenja nakon teške saobraćajke u kojoj joj je otkinuta ruka. Ona je prebačena sa VMA u Kliničko-bolnički centar Srbije, na Odeljenje ortopedije.

 

Doktori su zadovoljni kako teče njen oporavak. Oni su znali da će njeno lečenje biti dugo i iscrpno, pa nisu iznenađeni što je mesec i po dana provela na i intenzivnoj nezi.

Dea se nalazi na ortopediji. O njenom zdravstvenom stanju brine tim lekara na čelu sa doktorom Bumbaširevićem, koji je joj je spasao ruku, sada brine i o nastavku njenog lečenja.

Dei bi trebalo da bude urađena još jedna operacija ruke. Odluku o tome će doneti lekari koji brinu o njoj, a trenutno se rade razni pregledi kako bi se ustanovilo njeno kompletno zdravstveno stanje. Na osnovu toga biće doneta odluka kada će se tačno uraditi operacija. Svi se nadaju da će se to znati u narednih nekoliko dana, kaže izvor Kurira upućen u lečenje lepe voditeljke i dodaje:

"Sada već majka Nena i dečko Mladen Mijatović mogu da je viđaju češće jer na intenzivnoj nezi im to nije omogućeno, ali zbog virusa koji još vladaju doktori će im ograničiti posete."

Dea Đurđević se još nalazi na intezivnoj nezi na VMA
Foto: E-stock, Miloš Rafailović

Dea je ponovo oduševila doktore, ali sada drugi tim. Ona i dalje zrači svojim pozitivnim stavom i energijom. Iako su o tome koliki je borac čuli od kolega sa VMA sada su se u to i sami uverili. Njene prve noći u Kliničkom centru prolaze mirno i svi su zadovoljni kako je prihvatila promenu. Srećna je što je bliže doktoru Bumbašireviću u kojem ima puno poverenje i kojem je zahvalna što joj je je spasao ruku. Potpuno sarađuje sa lekarima, što je njima jako bitno u određivanju dalje terapije.

"Deina majka se trudi da pred ćerkom bude nasmejana i pozitivna, ali je sve ovo teško podnela. Sa druge strane, Mladen je prilično pribran i uspeva da osnaži kako Deu, tako i njenu majku da će sve biti u redu. Iako Dea sada ima mobilni telefon kod sebe, doktori su joj savetovali da ga koristi samo kako bi komunicirala sa najmilijima, a ne da bi čitala vesti koje je mogu uznemiriti. Doktorima je važno da ona bude opuštena i smirena kako bi oporavak tekao u smeru koji su zamislili zato joj surfovanje i odlazak na društvene mreže ne preporučuju", ističe osoba upoznata sa Deinom situacijom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi