Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić
E-Stock
Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić

E-Stock

Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, Foto: E-Stock

Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" Zorana Stefanov i Nemanja Đerić Đekson koriste svaki slobodan trenutak da izađu u provod, a osim što se ludo zabavljaju, ne propuštaju priliku da se obračunaju sa bivšim cimerima, makar i preko telefona. 

Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić

E-Stock

Nemanja Đerić Đekson, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, Foto: E-Stock

Ekipa magazina VIP uslikala je veselu družinu na nastupu finaliste rijalitija i njihovog druga Slobe Radanovića, ali umesto da uživaju u pesmama i dobroj atmosferi, oni su u toku večeri kontaktirali s nekim preko video-poziva i posle nekoliko minuta osobi sa druge strane počeli da pokazuju srednji prst. Kao da to nije dovoljno, Zorana je u nekom trenutku počela da viče, ali je muzika bila previše glasna, zbog čega je tražila podršku. Tada joj se pridružio Đekson i zajedno s njom urlao na sagovornika. Video-razgovor, ispraćen morem uvreda, trajao je desetak minuta, a prisutni su začuđeno gledali šta rade. 

Kako je ekipa VIP-a nešto kasnije saznala, zadrugari su zvali nikog drugog do najveću suparnicu u rijalitiju - Macu Diskreciju. Blizak prijatelj devojke otkrio nam je do čega je tačno došlo. 

- Veče je bilo odlično, pogotovo što se u provodu okupilo toliko njih iz rijalitija da podrže Slobu. Oni pozvali Macu Diskreciju da bi joj pokazali kako je Sloba napunio klub i kako im je svima lepo, budući da je za vreme rijalitija mesecima govorila da će ga narod mrzeti i da se niko od njih napolju neće družiti. Sve to je bilo više zezanje, ali kada se Diskrecija javila, počeli su da vrište od smeha. Maca kao Maca, prva je pokazala srednji prst, a to je Zoranu isprovociralo i tada je počela da viče. Svemu se pridružio Đekson, ali ništa nije bilo ozbiljno, sto puta gore stvari radili su u rijalitiju - zaključio je izvor za VIP.

 

Komentari (4)

Zuti

10.07.2018 13:12

Đekson i njegove dve ljubavnice. Varenje u troje.

Nemanja

10.07.2018 14:44

Maca vodi svoj zivot nikoga ne pominje a oni nju i dalje mrze.To govori koliko je Maca iznad njih.

ivan bg

10.07.2018 19:54

Đekson legenda, haha Zorana je lepuskasta devojka, ali vrlo bahata i prosta, sto remeti sveukupan utisak. A, gest?! Na nivou osnovne skole!

Milica

11.07.2018 00:18

Kada vidim Boru nedostaje jedan dio njega Maca