Dejan Pantelić
Screenshoot Youtube
Dejan Pantelić

Screenshoot Youtube

Dejan Pantelić, Foto: Screenshoot Youtube

 

PROČITAJTE JOŠ:

- Porodica je ta koja vas diže, mada bez lekara nema ničeg. Klanjam se ljudima koji su se potrudili da me vrate tamo gde mi je mesto, a bilo je baš žestoko opasno. Osim njih, presudno je da vas ukućani ne gledaju kao jadnika, već da vas uposle, makar vam "naredili" da prošetate psa - posavetovao je u intervjuu za Gloriju voditelj sve one koji u svom okruženju imaju nekoga ko se bori sa bilo kakvom bolešću.

- Ogromnog udela imali su i prijatelji koji su dolazili sa drugog kraja grada da šetaju sa mnom, iako im nimalo nije bilo do šetnje, sve pod izgovorom da moraju nešto nasamo da mi ispričaju. U tim momentima vidiš da nisi prepušten sam sebi. Tada sam shvatio da su moje najveće blago, bez ikakve patetike, porodica i prijatelji. Sve mogu da mi kažu, da sam loš voditelj, da ne radim dobro ovo ili ono, ali drugare ne može niko da mi oduzme - istakao je Pantelić.

Dejan Pantelić

Screenshoot Youtube

Dejan Pantelić, Foto: Screenshoot Youtube

Osim toga, Dejan je otvoreno govorio i o dijabetesu koji je dijagnostifikovan njegovoj ćerki Lani (13 godina) i sinu Vukašinu (10 godina).

Govoreći o supruzi sa kojom je 17 godina u vezi (od čega su 13 u braku), Pantelić se posebno raznežio.

- Nas dvoje smo toliko bliski da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno sa našim klincima - zaključio je voditelj.