ISPLIVALA CELA ISTINA O AFERI “KRISTAL” Dejan Nestorović u jutarnjem programu otkrio nove šokantne detalje: "Ovo je za očekivati"!

Privatno se poznaju!

TV Pink
 FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Starleta Tijana Ajfon pre nekoliko dana je uhapšena u Bijeljini gde je trebala da zaradi 8.000 evra za dve noći sa još tri devojke posle orgija. Tada je Tijana pokušala sa preostalim devojkama da pobegne u Srbiju preko Drine, ali ih je policija raskrinkala.

TV Pink
 FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

U jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro" gostovao je i Dejan Nestorović, direktor NVO "Sigurna pozicija" koji je komentarisao ovu temu. Kako je rekao, on poznaje Tijanu Maksimović i dodao je da je ona jedna veoma fina i pristojna devojka, što se, njenog privatnog života tiče.

- Ovo što se desilo u pograničnom delu Bijeljine je za očekivati. Prostitucija je dokaziva, samo onog trenutka kada se dođe do primopredaje novca - rekao je Nestorović i dodao:

TV Pink
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

- Ona je jedna vrlo pristojna i fina devojka, što se tiče privatnog života. Ne poznajem je iz ovog drugog aspekta. Ko nama garantuje da one nisu bile na nekoj zabavi? U BiH je i dalje na snazi zabrana okupljanja, te žurke nisu dozvoljene - dodao je on.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vojvodina
  31/05/2020 - 16:17
  Ovaj je mali Kačavendin, koliko se sećam...
 • Korisnik: Sapcani
  30/05/2020 - 15:54
  Cuj njega kulturna i fina devojka a bavise prostitucijom a on kao nezna da covek nepovsruje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi