Dejan Matić
printscreen
Dejan Matić

printscreen

Dejan Matić, Foto: printscreen

Iako se čini da ga po prirodi ne drži mesto, jasno je da i posle mnogo godina uživa u praznicima sa svojom porodicom, suprugom Jelenom i sinovima Zoranom i Konstantinom, pa je rekao da li se oseća praznična etmosfera u Beču.

- Delimično, mada mi je ovo prva Nova godina sa decom, a tu je i Deda Mraz… Ranijih godina sve bude okićeno, organizovane su manifestacije… Ovo je sad porodična varijanta, što se razlikuje u odnosu na prethodne godine. Zato sam i odlučio da pustim decu da izdrže dokle žele i da ispratimo 2020, koja je bila nikakva. Ko zna kada će mi se ponovo ukazati prilika da s njima dočekam ponoć.

- Čujemo se, posećivali smo se na dečjim rođendanima, a pre neki dan sam zvao njenog supruga Tonija da mu čestitam rođendan. Relativno smo blizu. Kad je Dragana 2005. godine snimala film, onda smo bili zajedno Zlaja Timotić, Marko Nikolić, Ćira i ja. To je bilo baš nezaboravano druženje, jer je i njihovom sinu Marku bio rođendan, pa smo spojili lepo i korisno. Tad nisam ni sanjao da ćemo biti komšije.

Dejan Matić

Alo!/Rajko Ristić

Dejan Matić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

BONUS VIDEO: