"JEDNOM DOKTORU TO NE PRILIČI" Dečko Snežane Đurišić se uselio u njenu VILU, a zbog jedne stvari koju rade SVI IH OSUĐUJU!

Zameraju im to.

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem
Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Snežana Đurišić otpočela je zajednički život sa izabranikom Vanjom Miloševićem, sa kojim je više od godinu dana u skladnoj vezi.

Iako su donedavno živeli u odvojenim domovima, ginekolog Vanja Milošević, dečko Snežane Đurišić, sada se uselio u pevačicinu luksuznu vilu u Jajincima koju je Snežana izgradila sa svojim pokojnim mužem Slobodanom Gvozdenovićem, piše "Svet".

- Nekoliko puta je sama pomenula kako se oseća usamljeno u praznoj vili, kako je sve podseća na muža i čini je tužnom, pa se njeni prijatelji baš raduju što se Vanja uselio kod nje. On čak vozi i njen auto, ma bukvalno su nerazdvojni - rekao je izvor ovog lista i dodao:

- Snežana u njega ima maksimalno poverenje jer je ozbiljan, ugledan i obrazovan čovek. Iako u bolnici u kojoj radi ima mnogo obaveza, nije mu teško da je odvozi na snimanja i dolazi po nju. Neki čak misle da jednom doktoru to ne priliči, ali Vanji ne smeta. On je ostvaren, siguran u sebe i ne stidi se da pokaže pažnju i emocije prema ženi sa kojom je.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi