UDARIO IM ZABRANU!? "Deca ne smeju da se smeju kad me vide!" Potresna ispovest Tanje Savić ledi krv u žilama!

Strašno!

Tanja Savić
Foto: screenshot Youtube

Pevačica Tanja Savić odlučila je da ogoli svoju stranu priče vezano za decu koja su joj odvedena u Australiju od strane supruga Dušana Jovančevića.

Ona je u emotivnoj ispovesti kroz drhtavi glas i plač istakla da prolazi kroz težak period.

Tanja Savić
Foto: Instagram/printscreen

- Tačno vidim onaj osmeh koji ne smeju da puste, suzdržan osmeh. Oni ustvari ne smeju da se smeju kada vide svoju mamu, jer ko zna šta taj otac priča o meni - kaže Tanja Savić u emsiji "Glamur-specijal" koja treba da se emituje na "Happy" televziji.

Podsetimo, pevačica je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Kako pišu mediji, Jovančević bi navodno zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu.

Tanja Savić
Foto: YouTube/printscreen

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - rekao je sagovornik.

Više vesti iz sveta poznatih možete videti OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi