LEKOVI JOJ OLAKŠAVAJU OPORAVAK Dea i dalje TRPI JAKE BOLOVE! Mladen je uz nju sve vreme, a uz OVE REČI ga je posebno pogledala!

Njihova ljubav se vidi u vazduhu...

Dea Đurđević
Foto: Nenad Vujanović

Dea Đurđević, na koju je 7. februara naleteo autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, ističe da je sve bolje i bolje, kao i to da se na male ekrane ponovo vraća u julu. Ona se nada da će uskoro skinuti gips, te zaista ne skida osmeh sa lica.

"Bolje je. Sve je bolje i bolje. Nadam se da uskoro skidamo i gips pa se vraćam i na televiziju. Radim vežbe, doktori kažu da ide sve po planu", ispričala je Dea, koja je na jednoj prestoničkoj proslavi viđena u društvu dečka Mladena Mijatovića.

Bolove, kaže, uz adekvatnu terapiju skoro i ne trpi.

"Trudim se da ne trpim, uz terapiju", rekla je ona sa osmehom, koji ne skida sa lica:

"Smeh te vodi kroz život! Uvek ti bude lakše... jedan pametan čovek mi je rekao", gledajući u Mladena naglasila je ona: "Kad ti je najteže, onda još jače!"

"UPLAŠIO SAM SE DA SAM JE PRIGNJEČIO" Dea Đurđević KRIVIČNO goni vozača GSP-a: Saslušana voditeljka, a evo šta su izjavili pred sudom!

Dea Đurđević
Foto: Nenad Vujanović

Bez "zelenog svetla" lekara, ipak, neće se vraćati na voditeljski posao. Strpljivo će sačekati pravo vreme.

"Ja bih volela (ranije), ali mi ne daju doktori. Kada doktori daju zeleno svetlo, ja dolazim! Čim Bumbaširević kaže", može, ja dolazim.

"Nedostaje mi adrenalin, nedostaje mi čitava ekipa, saradici, čak mi i glavni i odgovorni nedostaju", dodala je ona sa još većim osmehom.

"RASPLAČEM SE KAD JOJ VIDIM RUKU" Deine komšije otkrile tužnu istinu o voditeljki, a onda ispričali detalj koji je sve ostavio u šoku!

"Kad uključim televiziju svuda bih ja nešto dobacila, sve bih ja nešto uradila još bolje, mislim se, ali svaka mu čast (kolegi Sarapi), stvarno", zaključila je Dea.

"Vraćam se u julu", otkrila je Đurđevićeva.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi