Dea Đurđević zamalo da dobije SEPSU! Lekari je jedva vratili u život!

kurir/J.I. | vip 2019-03-26 23:00:37 2019-03-26 23:00:37

Dea Đurđević juče je posle skoro dva meseca izašla iz šok-sobe i prebačena je na odeljenje ortopedije KCS.

Screenshoot Youtube

Zbog komplikacija s povredom ruke život joj je bio ugrožen, ali su doktori sa VMA uspeli da je spasu!

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Dea Đurđević, voditeljka TV Pink, juče je u pratnji lekara, majke Nene i verenika Mladena Mijatovića napustila Vojnomedicinsku akademiju, gde je provela skoror dva meseca posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

 

Kako nezvanično saznajemo iako je zdravstveno stanje voditeljke sada stabilno, u predhodnom preiodu je bilo kritičnijh situacija za nju,a postojala je i opasnost da dobije sepsu, zbog čega joj je život u jednom trenutku bio u opasnosti.

NA VMA i imala niz operacija. Preživela je jednu veoma opasnu situaciju. Tada je bila na ivici smrti,ali su lekari sa VMA uočili problem na vreme i brzo su reagovali i izbegli komplikacije. Naime, voditeljkina ruka je posle operacije bila u stanju mirovanja i pod zavojem. Kada su joj skidali zavoje kako bi joj previli ranu, ona je bila modra i došlo je do infekcije.

Zbog toga je postojala bojazan da dođe do sepse, koja može da dovede do smrti - objašnjava izvor i dodaje da je zahvaljujući pravovremenoj reakciji doktora sve na kraju uspešno sanirano.

Psihički jaka.

Dea Đurđević je teško povređena u udesu koji se dogodio kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu kada je posle sudara izašla iz auta da pogleda štetu. Tada je na nju naleteo autobus jer je, kako je vozač objasnio, naišao na led. Autobus je prednjom desnom stranom udario voditeljku,zalepio je za zid i otkinuo joj ruku.

Expand player
Pogledajte više