Dea Đurđević i Marko Bumbaširević
printscreen
Dea Đurđević i Marko Bumbaširević

printscreen

Dea Đurđević i Marko Bumbaširević, Foto: printscreen

Ona se prvobitno lečila u Vojnomedicinskoj akademiji, sa koje je nedavno prebačena u Klinički centar Srbije. Dea je do sada imala 7 operacija, a njen doktor otkrio je da je pored povrede ruke, najopasnija bila povreda grudnog koša.

PROČITAJTE JOŠ:

Marko je objasnio da nijedna veštačka ruka ne može da se primakne pravoj ruci.

"Ona već pomera rame, očekujemo i lakat. Puno vlada neznanje o tome, radi se o izuzetno složenoj povredi. Ona ima neurotmezu, treba vreme da se oporavi. Morate znati da ruka nikada nije bila ugrožena. Ništa nije bilo tako ozbiljno da bi se plašili roditelji ili Mladen Mijatović koji se strašno uplašio", izjavio je on u "Nacionalnom dnevniku", a onda je Dea pomerila ruku, dok ju je voditeljka zabrnuto gledala.

Dea Đurđević

printscreen

Dea Đurđević, Foto: printscreen

"Sada se ruka primila, ne sme da je izlaže opasnostima, mora da pazi. Biće potrebne dorade na nervima, moraće da ide na fizikalne terapije svakodnevno da mišići ne atrofiraju. Potrebna je ozbiljna saradnja, ali moj savet je da se što pre vrati poslu, ona psihički to odlično izdržava. Mogu da je pohvalim kao pacijenta do sada", rekao je doktor Bumbaširović.