TO JE NEMERLJIVO! Dea Đurđević OTKRILA kada se vraća na male ekrane, pa progovorila o podršci koju joj je pružio Dača Ikodinovć!

Voditeljka Dea Đurđević je pre malo više od dva meseca doživela tešku saobraćajku, u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: printscreen

U nedeljama koje su usledile doktori su se borili da joj stabilizuju zdravstveno stanje, dok se nada da će u narednom periodu moći da se vrati na posao.

 

Dei Đurđević je podršku tokom ovog neverovatno teškog perioda pružio i Danilo Dača Ikodinović. Sportista je svojevremeno bio u sličnoj situaciji. On je takođe doživeo saobraćajnu 2088. godine kada su se lekari borili za njegovu ruku.

"Dača je vrhunski sportista i njegova podrška mnogo mi znači, pogotovo ako uzmemo u obzir sudbinu koja je i njega snašla. Ne poznajem ga, ali bih volela da porazgovaramo. Sigurno bi mogao da mi da dobar savet", rekla je Dea za "Hello", pa nastavila:

Danilo Ikodinović
Danilo Ikodinović, Foto: Screenshoot Youtube

 

"Koliko znam on živi sasvim normalan život, što ide u prilog onome što kažu stručnjaci, da je sopstvena ruka nemerljiva u odnosu na bilo kakvu protezu. To i sama osećam. Veoma sam srećna što je i njemu sačuvana ruka."

Dea je otkrila da li se zna kada bi gledaoci mogli ponovo da je vide na malim ekranima:

"To zna samo moj doktor. On kaže uskoro, ali to je uvek relativan pojam. U svakom slućaju, bićete obavešteni", rekla je voditeljka.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi