Dea Đurđević nakon 5 meseci sela u voditeljsku stolicu, pa otkrila detalje iz studija! To niko nije očekivao od njih!

Pink/B.Z. | vip 2019-06-21 15:24:58 2019-06-21 15:24:58

Voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro", Dea Đurđević, vraća se na svoje radno mesto, skoro 5 meseci nakon stravične saobraćajne nazgode.

Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Tu su svi, baš mi je drago što su takvi i što me toliko vole. Hiljadu puta sam čula dok smo razgovarali: "Je l' ti treba nešto? Tu smo ako ti treba nešto... Dea, je l' sve u redu?" I kad sam došla isto, to je velika količina ljubavi, neverovatna. Ja sam ušla u studio i meni su kolege apludirale, to je takva potvrda kakve prijatelje imam ovde. Mi smo jedna velika porodica, Pink je uvek bila jedna velika porodica i to jeste čar naše firme jer se ovde prvo ceni čovek, pa onda sve ostalo", rekla je Dea, a zatim dodala:

 

"Osećala sam se kao kod kuće, kao svoj na svome, ali sam bila mnogo srećna, osetila sam veću količinu sreće nego kad dolazite svaki dan na posao", navela je Dea, a zatim se osvrnula i na to kako su se njoj poslovni i privatni život isprepletali:

"Uglavnom su poslovni odnosi strogo poslovni, a ja sam to prekršila na više strana, pogotovo kad je reč o Mladenu, pa onda počela sam da se družim sa nekim ljudima sa kojima sam u poslu, ali stvarno je lepo kad sediš pored nekog toliko sati dnevno na poslu, a znaš da te voli", zaključila je voditeljka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više