Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

 Foto: Printscreen

Dea Đurđević, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa na televiziji Pink "Novo jutro" pokazala je svoju snagu nakon teške saobraćajne nezgode koju je doživela. Tada je postala simbol herojstva i borbe za sve koji je poznaju, ili je samo gledaju na malim ekranima. Danas je dobila još jedno priznanje.

Naime, Dea je dobila nagradu "Najbeograđanka" što je podelila sa svima na svom Instagram profilu uz dirljivu poruku.

- Što bi Duško Radović rekao "KO je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno." A ja sam danas postala "NAJBEOGRAĐANKA" i na to sam veoma ponosna! - napisala je Dea i dodala:

- Danas sam dobila jednu od najvećih nagrada u Srbiji, jedno od najvećih znanja - "Najbeograđanka". Danas je 50. rođendan televiziji uz koju su odrasli gotovo svi Beograđani, TV Studio B i oni su mi u programu uručili statuu koja simbolizuje Beograd i različite ljude koji su njegovi stubovi, koji ga bezgranično vole i stvaraju ovaj divni duh Beograda.

 

Komentari (1)

boki

02.04.2020 09:03

Svaka velika ideja koja potekne od DJ ZEXA pa i ova mi je i pre realizacije delovala neposteno,namesteno i kicasto.Dei ili kako se vec zove svaka cast,zao mi je zbog nesrece koja joj se dogodila.ALI jel to razlog da dobije nagradu kao "NAJ NAJ NAJ BEOGRADJANKA"..sasvim slucajno najlepsa voditeljka Pinka.mislim da treba da se stide svi.Prvo oni koji su je predlozili,zatim oni koji su je izglasali,,Pored ovoliko zena-lekara,trgovaca,zena koje besplatno dele zastitne maske.vi izaberete Deu..ZASTO ?