Davor Jovanović otkrio novi talenat! Nećete verovati kako danas izgleda i čime se bavi nekadašnji "Prvi glas Srbije"

Alo.rs/A.B. | vip 2019-10-28 20:24:22 2019-10-28 20:24:22

Ne odustaje.

screenshot

Pevač Davor Jovanović je 2011. godine odneo pobedu u takmičarskoj mužičkoj emisiji "Prvi glas Srbije". Međutim, iako je pokupio simpatije publike i istakao se kao brilijantan pevač, nakon takmičenja se nije proslavio. Mnogi su očekivali da će započeti veliku pevačku karijeru, ali nije bilo tako.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Davor je nakon takmičenja podneo tužbu protiv produkcije ovog šou programa, zbog toga što je smatrao da je ugovor koji je potpisao sa produkcijom oštećen, odnosno, da nije dobio adekvatnu medijsku promociju i album.

Ovoj tužbi se pridružila i Mirna Radulović, pobednica druge sezone ovog takmičenja, iz istih razloga.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

U subotu 22. Juna na 12. svetskom Tamburica festu, izvodim pesmu #birtasi ? Photo by: @milosvojnovicphotography #davorjovanovic #tamburica #tamburicafest #tamburicafest2019

Објава коју дели Davor Jovanović (@jdavor) дана 21. Јун 2019. у 12:23 PDT

Davor je ipak odlučio da nastavi da se bavi muzikom, te s vremena na vreme snima pesme i nastupa sa svojim ansamblom. Pored pevanja, njegov hobi je i fotografija.

On je za svoje radove dobio pohvale od strane kritičara, tako da nema sumnje da će i u budućnosti nastaviti da se bavi fotografijom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Osvesti vokabular. . Ne možeš rečenicu počinjati sa - Vidi.. Poštapalice poput “znači”, “brate”, “matori”..ti daju na vremenu da promisliš o onome što zapravo želiš da kažeš, a u isto vreme sagovorniku govore o tvom nivou intelekta. . Za početak, osvestite vokabular i kad započnete rečenicu nekom rečju koju ne biste voleli da koristite, samo učinite nešto kako biste sebi dali signal da to nije ono što zapravo želite da kažete. Ugrizite se za jezik, štipnite se, šta god. Time ćete već dati signal sebi da ćete sledeći put biti “kažnjeni” na neki način ako izgovorite reč koju ne želite. . Tipa, ako počnete upitnu rečenicu sa “Jer”, ugrizite se diskretno za jezik, pa sledeci put i kad samo pomislite da počnete upitnu rečenicu i opet pomislite “Jer..?”, opet se ugrizite i osvestite šta govorite. #hvalanapažnji

Објава коју дели Davor Jovanović (@jdavor) дана 30. Сеп 2019. у 11:05 PDT

BONUS VIDEO

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!

 

Expand player
Pogledajte više