Dara Bubamara
Dejan Briza/Alo!
Dara Bubamara

Dejan Briza/Alo!

Dara Bubamara, Foto: Dejan Briza/Alo!

Naša popularna folkerka, Dara Bubamara, ponovo je odnela mobilni telefon na servis. Međutim, zaboravila je da u njemu ima eksplicitne fotografije, piše Skandal.

PROČITAJTE JOŠ:

Dara Bubamara

Dejan Briza/Alo!

 

Dara Bubamara je nedavno nosila mobilni telefon na popravku u servis gde su joj, navodno, majstori prekopirali sve sadržaje koje je čuvala na memorijskoj kartici. Na njoj je, osim slika s nastupa imala i privatnu arhivu, mahom golišave fotke, koje sad "momci iz servisa dele međusobno, a nose se mišlju i da ih ponude medijima", piše "Scandal".

Dara Bubamara

Sonja Andrić/Alo!

Dara Bubamara, Foto: Sonja Andrić/Alo!

Reč je o privatnoj arhivi koju čine mahom golišavi prizori ispred ogledala i u spavaćoj sobi.

"Daru generalno boli uvo za to, samo joj je malo dosadilo! Malo, malo neko deli neke njene slike", ispričao je izvor i naveo da činjenicu momci iz serivisa za telefone nude medijima ovaj sadržaj.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bubamara navodno ne haje mnogo za celu ovu priču jer je svesna da će situaciju okrenuti na šalu:

"Dara svesna da je klinci obožavaju, a i da sada izgleda odlično", navodi izvor.

"Momci k'o momci, smo bi da pare oči. Valjda to neće poslati medijima, ali i ako pošalju ne sumnjam da će Dara to sve okrenuti na za*ebanciju", zaključuje izvor.

Dara Bubamara

Alo!/Rajko Ristić

Dara Bubamara, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Međutim, ovo popularnoj pevačici nije prvi put da se nalazi u centru po*no skandala. 2015. godine su javnost isplivale Darine gole fotografije, ona je tada otkrila kako joj celu priču smešta jedan fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ:

Dara Bubamara

Rajko Ristić/Alo!