Darko Lazić
Alo!/Nenad Vujanović
Darko Lazić

Alo!/Nenad Vujanović

Darko Lazić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

"Darko još ne zna da ima ozbiljan problem s bubrezima i da će mu po svemu sudeći biti potrebna transplantacija. Rekli su mu da mu je jedan otkazao, ali ne i da mu je potreban novi organ. Neko vreme će moći normalno da živi i funkcioniše sa trenutnim zdravstvenim stanjem, ali biće problem ako ovaj zdrav bubreg u potpunosti ne obavlja funkciju. Usled teškog udesa, njegovi organi su znatno oslabili i mora da prima jake terapije koje mnogo utiču na rad bubrega koji su ionako slabi", kaže naš izvor blizak pevaču.

"Darkovi otac i majka bi dali život za svoju decu. Ovo im je najteži period u životu. Na sve načine pokušavaju da pomognu Darku i lekarima su rekli da su spremni da sve učine za naslednika. Ukoliko zaista bilo potrebe da se radi transplantacija, a oni budu kompatibilni davaoci, za sina će dati bubreg. Porazgovarali su s eminentnim stručnjacima i posavetovali se šta bi i kako bilo najbolje u ovoj situaciji", tvrdi naš izvor.

Darko Lazić

E-Stock

Darko Lazić, Foto: E-Stock

On kaže i da je njegova verenica Marina non-stop uz njega.

 

Komentari (2)

Dejan Joksic

04.01.2019 01:07

A što? Ne moze da zivi sa jednim kao normalan svet? Nego neki jadnik da ostane sa jednim da bi ovaj krpelj imao dva? A neko treci i bez tog jednog donorskig?

miroslav moric

04.01.2019 05:16

ako se sve poklopi ima moj bubreg ali da spremi 120.000 eura.