Darko Lazić
Instagram/Printscreen
Darko Lazić

Instagram/Printscreen

Darko Lazić, Foto: Instagram/Printscreen

Interesovanje za ovaj događaj je bilo ogromno. Ulaznice su koštale 20 konvertibilnih maraka iliti 10 evra, a za VIP mesta 50 konvertibilnih maraka, što je 25 evra. Organizatori su najavili i da će biti preduzete sve mere zaštite zbog virusa korona, pa će ljudi na ulazu najpre dezinfikovati ruke i obuću, a vodilo se računa i o razmaku između stolova. I sam pevač je na svom Instagram profilu najavio radnu Novu godinu. - Idemooooo - napisao je on.

- Zbog odluke kriznog štaba i zabrane kretanja posle 23 sata, novogodišnji koncert Darka Lazića se pomera. Uskoro novi datum za Darkov koncert - stoji u saopštenju iz diskoteke koje je objavljeno na Instagramu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Salko Gazić, menadžer kluba iz Bugojna u kom je nastup trebalo da se održi, takođe je potvrdio ovu informaciju u izjavi za bosanske medije.

- Koncert je otkazan, nema od toga ništa. Neće dolaziti stranci, samim tim nam je ograničen broj gostiju. Mislili smo da će biti moguće, ali eto, izgleda da od toga neće biti ništa. Objava će biti skinuta s društvenih mreža - otkrio je Gazić za Dnevni avaz. Darko se ovim povodom nije oglašavao.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

beba

22.12.2020 13:46

Ovaj covek izgleda jezivo

riky

22.12.2020 14:10

majmuncina

ja

22.12.2020 14:12

dok je bio da Anom bio je dasa jes malo vise kilograma ali je bio dasa a sad od kad je sa onom balavicom ne lici ni na sta