Marina Gagić
V.Đorđević
Marina Gagić

V.Đorđević

Marina Gagić, Foto: V.Đorđević

Paparaco „Alo!“ uslikao je pevačevu verenicu kako ga čeka ispred prestoničkog hotela, ali nažalost, umesto u njegova, ušla je u automobil taksi udruženja.

Marina Gagić

V.Đorđević

Marina Gagić, Foto: V.Đorđević

- Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe verenik Darko, ali ju je ispalio - ispričao je za „Alo!“ izvor s lica mesta, a Marina se, kako nam je rekao, žalila svojim drugaricama.

Darko potvrdio da je smanjio želudac!

Folker Darko Lazić gostovao je sinoć u emisiji „Amidži šou“, a tom prilikom istakao je sa čim se susreo nakon operacije želuca, u želji da reši svoj problem sa viškom kilograma. - Kako sam smanjio želudac, bukvalno ništa ne jedem! - kazao je na početku razgovora Darko, pa dodao: - Do juče sam smeo samo proceđenu supu, četiri kašike, i to je kraj. A od juče kašice za bebe. Zamišljam da je kašica slaninica - rekao je Darko.

- Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta pre samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega... Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije želela da ih sluša. 

Marina, Darko

Screenshoot Instagram

Marina, Darko, Foto: Screenshoot Instagram

„Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala verujem. Stalno ga negde čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovde sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo!“, govorila im je besno Marina - ispričao je izvor s lica mesta za „Alo!“.

- Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života.
„Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi!“- govorila je drugaricama dok su je one bezuspešno smirivale. 

Darko i Marina

Screenshoot Instagram

Darko i Marina, Foto: Screenshoot Instagram

 

 

Komentari (3)

Ell

14.02.2020 12:13

Marina i modne revije! Zeno,cuvaj dete i ne vucaj se sa drugaricama po gradu.Zanela te svetla... Mislis da mnogo vredis, a prosecna si zena.Ne budi gramziva.Darku su takve zene dosle glave.Neka su deca ziva .Jadan Beograd ,ko se sve nalazi u njemu. .