Darko Lazić, bolnica, porodica
Vladimir Marković/Alo!
Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Darkovo odsustvo sa rođendanske proslave njegove ćerke iz prvog braka sa Anom Sević, podiglo je ogromnu prašinu u javnosti. Jednom prilikom, pevač je istakao da je red da sad on organizuje nešto za Lorenu i svoje prijetelje jer je, kako se navodilo, pevačica već pravila za svoje. Bilo kako bilo, planove je odložio za vreme kada se naslednica vrati s mora.

"Praviću rođendansku žurku ćerki kad se vrati sa mora. Želim da proslavimo zajedno njen rođendan, jer i ja sam, pored Ane, njen roditelj", rekao je on, navodi se, vidno revoltiran što je Ana sama pravila rođendan ćerki.

PROČITATE JOŠ:

 

Njemu je, inače, veoma teško što malu Lorenu ne viđa često. 

"U kontaktu smo. Uglavnom su to neki video-pozivi, ne viđamo se često, ali se nadam da će se to promeniti... Ja nisam mobilan. Ne mogu mnogo da se krećem. Ali nebitno, neću o tome da pričam", izjavio je Darko.

Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Lazić ističe da je posle pola godine na štakama i u kolicima nabacio suvišne kilograme, kojih sada gleda kako da se reši. 

"Ugojio sam se jer sam šest meseci na štakama i u kolicima, nisam mogao da se krećem. Sad radim koliko-toliko na tome da skinem suvišne kilograme. Lako se kilogrami nabace, a teško se skidaju", priznao je pevač koji više ne hoda uz pomoć štaka, ali se još uvek ne kreće kao ranije.

Darko Lazić

Printscreen

Darko Lazić, Foto: Printscreen

 

Darko ima poteškoće pri hodanju, ali veruje da će se vremenom vratiti na staro.

"Krećem se dobro ali nije baš najbolje. Znate da sam uvek bio u punom gasu, ali više nije tako. Nema veze, i bolje je što je tako. Bolje je zbog mnogo stvari", priznaje dalje on, koji se nedavno vratio i pred publiku.

Darko Lazić, Marina Gagić

Printscreen

Darko Lazić, Marina Gagić, Foto: Printscreen

 

"Mislio sam da će mi biti naporno na nastupima, ali nije toliko. Imam barsku stolicu pa sednem na nju, uzmem stalak za mikrofon, lepo to uradimo da se ne primeti da imam problem. Generalno sam se super snašao", kroz osmeh je rekao Darko.

Kako kaže, na svakom nastupu oseća koliko je falio svojim fanovima.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

"Na mom četvrtom nastupu publika je sve moje pesme pevala sama. Na kraju sam rekao: 'Dobro, ljudi, ja nisam morao ni da dođem kada vi sve pesme pevate. Pustite me da otpevam bar nešto, bar jednu strofu."

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!

 

Komentari (1)

Aca

21.07.2019 22:06

I on se time hvali......reci cu samo srasno i zalosno jer nesmem dalje da komentarisem