Darko Lazić i Marina Gagić
Screenshoot Instagram
Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Pošto se folker uspešno oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra ove godine, počeo je da razmišlja o planovima za budućnost. Sada kad je siguran da je njegova verenica osoba s kojom želi da provede ostatak života, prioritet mu je da se sudski razvede od Sevićke kako bi oboje mogli normalno da nastave život s novim ljubavnim partnerima.

Marina i Darko

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

"Darko je nadavno rekao da bi voleo da sledeće godine priredi crkveno venčanje s Marinom, a potom organizuje veliku svadbu. To bi ujedno bilo i slavlje za njegov novi početak života jer sada na život gleda potpuno drugačije. Saobraćajna nesreća i krizni period zbog zavisnosti su ga promenili, postao je druga osoba jer konačno shvata prave vrednosti. Novac, skupa kola, garderoba, provod, kafane za njega su sada prošlost jer mu bahaćenje ništa dobro nije donelo, naprotiv, mogao je da izgubi sve u jednom danu", otkriva sagovornik i kaže da postoji mogućnost da se venčanje održi i na proleće ukoliko se folker do tada oporavi.

 

Komentari (1)

nada

22.12.2018 08:38

Ahahahaha planovi su jedno a stvarnost drugo - za dva meseca je nemoguce otkaciti se od droge, alkohola a tek kada izadjes na slobodu shvatices i opet krenuti tim porocima ! A zdravstveno stanje i da se ne govori ................? Ima jos dugo vremena - citace se u novinama. Zelim mu da uspe ali ne verujem !!!!!!!!!!!