Darko Lazić
E-Stock
Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Legitimno je pravo svake osobe da za svoj novac ide u koje god lečilište želi - kaže Lazićev prijatelj za „Alo!“ i objašnjava:

PROČITAJTE JOŠ:

 

Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- U Banji Koviljači će biti dve do tri nedelje, a nakon toga će da ode u još jednu banju. Nadamo se da će to biti to, kada se radi o rehabilitaciji - kaže Darkov prijatelj. 

- On se nikome od nas nije javio niti je rekao da ima takve planove. Kada je napuštao naš Institut za Božić, rekao je da će se za nedelju dana vratiti. Žalosno je što je bio na dobrom putu i mi smo bili zadovoljni kako se sve odvija. Ovde smo se svi prema njemu i njegovoj porodici ponašali maltene prijateljski, familijarno. Svesni pritiska javnosti i interesovanja za njegovo ozdravljenje, budući da je javna ličnost, uložili smo 100 odsto sebe - kaže jedan od lekara iz „Seltersa“, koji je brinuo o pevaču za vreme boravka u ovom institutu kod Mladenovca.

- On nas nikada nije pomenuo ni u jednom intervjuu imenom i prezimenom. Nikada nam se nije zahvalio na onome što smo za njega učinili. Kod nas je došao nepokretan i delom paralizovan, a izašao je sa dve štake. To je nakon svega što mu se desilo, strahovito veliki uspeh. Žao nam je ako toga nije svestan - kaže ogorčeni lekar.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Prema informacijama do kojih je „Alo!“ došao, pevač će u ponedeljak otići u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Banja Koviljača“, a društvo će mu umesto majke Branke praviti samo devojka Marina. Oni će tamo boraviti u apartmanu, i to o svom trošku.

 

Komentari (4)

lili

13.01.2019 09:27

Želim mu,naravno,sve najbolje...ali kakvu zahvalnost očekujete od nevaspitanog,nekulturnog dečka...očiti primer koliko ga je scenski sjaj i novac pokvario, poneo.Bahatost,droga,pijanstvo,neodgovornost....

Kide

13.01.2019 09:43

U Koviljači se leči za džabe! Sve mu je besplatno da bi se ta banja provlačila po novinama kao uspešna! Što znači: Leči se o državnom trošku!

Dragan

13.01.2019 10:35

Lazir smatra da je u Seltersu postognut maksimum? Ha ha ha Lazic doktor. Super. Rekao bih da je isteran iz Seltersa zbog ponasanja kao i iz bolnice sto jedva docekase da mu vide ledja.

nedjo

13.01.2019 11:42

kada će krivićno odgovarati?