Darko Lazić
Screenshot Youtube
Darko Lazić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Darko Lazić je navodno odlučio da svoju bivšu i buduću suprugu obraduje putovanjima, pa ih je poslao na dve različite lokacije. Ana Sević i Marina Gagić, pored pevača uživaju, što bi se reklo, za sve pare.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač je nekadašnjoj supruzi, s kojom ima ćerku Lorenu, i verenici, koja mu je pre nekoliko meseci rodila sina Alekseja, uplatio odmor na dve različite i međusobno veoma udaljene destinacije. Anu je navodno poslao u Dubai, a Marinu na Zlatibor. Sevićka se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa s ćerkom u luksuznom hotelu u kom noć košta u proseku 250 evra.

Ana Sević

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Sevićka je na Instagramu objavila i set fotografija na plaži Džumeira, dok je i Gagićka pozirala u bašti hotela na popularnoj planini. Obe su sa sobom povele decu, a Lazića je sve koštalo oko 4.000 evra.

I dok njih dve uživaju, Darko radi punom parom i ponovo odlično zarađuje.

Marina Gagić

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

"Otkako je Ana raskinula s bivšim dečkom Danijelom Nedeljkovićem, odnos između nje i Lazića se drastično popravio. Više nemaju nesuglasice. Darko je i Marini savršen suprug. Ona je želela da ide na Zlatibor i Darko joj je to ispunio. Čuva on dobro sve svoje žene" , kaže izvor blizak pevaču.

Ana Sević se oglasila na svom Instagram profilu gde je demantovala ove glasine.

Ana Sević

PrintScreen

Foto: PrintScreen

"Laž! Aman ne lažite više! Svaka vaša laž će vas koštati 4000 eura!" , napisala je pevačica u opisu ispod slike naslova.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!