"JOŠ NIJE SPOSOBAN NI DA HODA" Darko Lazić ponovo divlja za volanom! Vozi i DECU! Stručnjaci ga OSUDILI!

Ugrožava i sebe i ljude oko sebe, pa čak i slučajne prolaznike...

Darko Lazić
Foto: Dejan Briza

Krajem oktobra prošle godine, Darko Lazić je izazvao tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva preživeo, jer je vozio u alkoholisanom stanju ogromnom brzinom.

On je kasnije rekao da mu je taj događaj promenio život, alii sada je ponovo seo za volan.

Naime, pojavile su se fotografije na kojoj se vidi pevač kako upravlja vozilom uprkos tome što mu je trajno oduzeta dozvola zbog vožnje u pijanom stanju i nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Na fotografiji se vidi Lazić kako tokom vožnje ljubi ruku svojoj verenici Marini, koja je u devetom mesecu . Tako Lazić nije ponovo ugrozio samo svoj, nego i život svoje verenice, ali i bebe. Pogledajte OVDE šok intervju Darka Lazića o bivšoj i sadašnjoj partnerki.

Darko Lazić
Foto: Screenshot Instagram

Viđen je i kako dovozi ćerku Lorenu u selo i svi se pitaju kako to Ana Sević dozvoljava. Njegovi bliski prijatelji u strahu su za njegov život, pa razmišljaju da ga prijave policiji.

– Njegovi drugovi više ne znaju šta da rade sa njim. Plaše se jer znaju kroz šta je prošao i kako je jedva izvukao živu glavu. Kada je ponovo seo za volan, svi su se hvatali za glavu, ali šta će, kad na njega ni porodica ne može da utiče, pa čak ni Marina, koja uskoro treba da se porodi, oni mu tek ne mogu ništa. Najgore od svega je to što on još uvek nije sposoban da hoda, a kamoli da vozi. Još se nije skroz oporavio i nikom nije jasno kako ima hrabrosti da sedne za volan – objašnjava izvor blizak Laziću i dodaje:

– On ide toliko daleko da čak i decu vozi u kolima. Viđali smo ga da dovozi ćerku Lorenu u selo i svi se pitaju kako to Ana Sević dozvoljava i zašto pušta dete u auto sa njim. Darko uopšte ne razmišlja o tome da ne ugrožava samo svoj nego i život deteta, što je skandalozno. Neko mora da ga zaustavi dok ne dođe do stradanja. Pogledajte OVDE kako Darko opet pije!

Darko Lazić
Foto: Printscreen Instagram

Pevač se vratio i alkoholu, pa je tako nedavno uhvaćen na jednoj proslavi kako pije rakiju. Darko je, inače, još uvek pod terapijom i pije jake lekove, zbog čega nikako ne bi smeo da konzumira alkohol.

– Strašno je to što radi. Naš zakon propisuje stroge kazne za takvo ponašanje i treba ih sprovesti. Uz dodatan osvrt na još jednu vrstu posebne odgovornosti, jer je on javna ličnost i nekome uzor. Naš zakon kaže da ako se neko ne pridržava zabrane, polaganje mu se može zabraniti zauvek. Svakako to što on radi ne može niko da podrži i treba osuditi takav vid ponašanja. On na taj način ugrožava i sebe i ljude oko sebe, pa čak i slučajne prolaznike – rekao je Milan Vujanić, profesor Saobraćajnog fakulteta.

Povezane vesti

 • Korisnik: Saradžogla
  21/05/2019 - 17:45
  Od škole ima JEDNOMESEČNI flinzerski kurs!Nema vozačku dozvolu.Nema socijalno osiguranje?Što bi mi seljaci rekli BAŠ JE KAO NOŠEN PA ISPUŠTEN. Čitam KAKO MU NIKI NIŠTA NE MOŽE?Davajte mi vlast jedno pre podne pa da se pitamo po pitanju ,,Slučaj Lazić,,?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi