Darko Lazić
Dejan Briza
Darko Lazić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

Darko Lazić

Dejan Briza/Alo/Printscreen

Foto: Dejan Briza/Alo/Printscreen

POSLE STRAVIČNE NESREĆE SE NIJE OPAMETIO Komšije Darka Lazića OPLELE: Ponovo mafija po selu, i dalje divlja a preko veze dobija novu saobraćajnu dozvolu!

On je kasnije rekao da mu je taj događaj promenio život, alii sada je ponovo seo za volan.

Naime, pojavile su se fotografije na kojoj se vidi pevač kako upravlja vozilom uprkos tome što mu je trajno oduzeta dozvola zbog vožnje u pijanom stanju i nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Darko Lazić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Viđen je i kako dovozi ćerku Lorenu u selo i svi se pitaju kako to Ana Sević dozvoljava. Njegovi bliski prijatelji u strahu su za njegov život, pa razmišljaju da ga prijave policiji.

– Njegovi drugovi više ne znaju šta da rade sa njim. Plaše se jer znaju kroz šta je prošao i kako je jedva izvukao živu glavu. Kada je ponovo seo za volan, svi su se hvatali za glavu, ali šta će, kad na njega ni porodica ne može da utiče, pa čak ni Marina, koja uskoro treba da se porodi, oni mu tek ne mogu ništa. Najgore od svega je to što on još uvek nije sposoban da hoda, a kamoli da vozi. Još se nije skroz oporavio i nikom nije jasno kako ima hrabrosti da sedne za volan – objašnjava izvor blizak Laziću i dodaje:

Darko Lazić

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pevač se vratio i alkoholu, pa je tako nedavno uhvaćen na jednoj proslavi kako pije rakiju. Darko je, inače, još uvek pod terapijom i pije jake lekove, zbog čega nikako ne bi smeo da konzumira alkohol.

– Strašno je to što radi. Naš zakon propisuje stroge kazne za takvo ponašanje i treba ih sprovesti. Uz dodatan osvrt na još jednu vrstu posebne odgovornosti, jer je on javna ličnost i nekome uzor. Naš zakon kaže da ako se neko ne pridržava zabrane, polaganje mu se može zabraniti zauvek. Svakako to što on radi ne može niko da podrži i treba osuditi takav vid ponašanja. On na taj način ugrožava i sebe i ljude oko sebe, pa čak i slučajne prolaznike – rekao je Milan Vujanić, profesor Saobraćajnog fakulteta.

Komentari (1)

Saradžogla

21.05.2019 17:45

Od škole ima JEDNOMESEČNI flinzerski kurs!Nema vozačku dozvolu.Nema socijalno osiguranje?Što bi mi seljaci rekli BAŠ JE KAO NOŠEN PA ISPUŠTEN. Čitam KAKO MU NIKI NIŠTA NE MOŽE?Davajte mi vlast jedno pre podne pa da se pitamo po pitanju ,,Slučaj Lazić,,?