Darko Lazić
E-stock/Časlav Vukojičić
Darko Lazić

E-stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

PROČITAJTE JOŠ:

Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezina mu je izvađena, ugrađen mu je i veštački kuk, ali funkcija u desnom stopalu nije se vratila. Kako pevač kaže za VIP magazin, sumnja da će se ikada povratiti.

- Svi kažu da će biti bolje, ali ja u to ne verujem. Osećam da nema pomaka i to me užasava, ali šta je tu je. Ne mogu da se ubijem - rekao je u ekskluzivnoj ispovesti za VIP magazin Darko Lazić.

Darko Lazić

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevač je mesece nakon nesreće proveo u raznim rehabilitacionim centrima. Najpre je bio u Seltersu, a onda i u drugim banjama koje su specijalizovane za tu vrstu povreda. Prošao je sve moguće terapije, od kineziterapije preko fizikalnih, hidroterapije... i uspeo je dosta toga. Povratio je mišićnu masu, uspeo je da se najpre oslobodi invalidskih kolica, a zatim i štaka, ali njegovo kretanje i dalje otežava desno stopalo, koje pevač i dalje ne može da pomeri.

- Kada je o Darkovom stopalu reč, teško da će se situacija znatno popraviti jer su nervi u njemu usled udesa pokidani i prekinuti. Znamo da se oni ne obnavljaju ili bar jako teško - rekao je za VIP jedan od lekara koji je zadužen za Lazićev oporavak i dodao:

- Mi se trudimo da budemo pozitivni i pred njim ne govorimo da sumnjamo u oporavak, ali on je jako pametan i vidi sve. Takođe, on najbolje zna i oseća da pomaka nema - kaže jedan od lekara iz tima onih koji o pevaču brinu već deset meseci.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

Kako nam je još rekao, oni su iscrpli sve metode lečenja, ali nema željenih rezultata. Darko još uvek odlazi na fizikalne terapije, na kojima mu uključuju struju, magnete... ali, barem prema onome što nam je pevač rekao, stanje je nepromenjeno.

BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!