Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Želi štake

- Nije hteo ni da čuje za kolica. Baš se rastužio. Pokušao je da ih izbegne, predlagao je da odmah nauči da hoda na štakama, ali su mu doktori i terapeut objasnili da je to zasad nemoguće. Rekli su mu koji je proces lečenja i smirivali ga sve dok nije popustio. Lazić je, inače, poslušan pacijent, uklapa se u sve programe i brzo napreduje. Ima jak organizam, a njegova želja za oporavkom je velika, što na kraju i pokazuju zadovoljavajućim rezultatima. Jedini problem je bio s kolicima - otkriva izvor iz Centra za rehabilitaciju u Mladenovcu.

Prezadovoljan

Ova saznanja potvrdila je i pevačeva majka Branka Lazić, koja sa njim boravi u banji Selters.

- Nemojte molim vas da ga snimate. Ako vidi svoje slike u kolicima, rastužiće se i neće mu biti dobro - rekla je Lazićeva majka, pre nego što je on i sam pristao da se sa osmehom fotografiše i priča za Kurir kada smo ga pre dva dana posetili u banji.

Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Verenica Darka Lazića, devetnestogodišnja Marina Gagić inače trudnoću održava u Domu zdravlja u Pećincima, njenog rodnog sela, zbog čega nije 24 sata uz budućeg supruga. Kada obavi kontrole, ona dođe kod Darka u Selters u posetu na dan, dva i ponovo se vraća u svoje selo.