UMIRE OD BOLOVA Darko Lazić mora na hitnu operaciju!

Operacija je veoma rizična za pevačevo zdravlje

Darko Lazić
Foto: Printscreen/You Tube

Darko Lazić iako je smršao čak 50 kilograma i dalje ima zdravstvenih problema sa nogom i moraće na još jednu operaciju.

Kako saznaju mediji, pevač zbog toga nije zabrinut, ali njegova verenica Marina Gagić, kao i roditelji, strepe kako će se sve završiti, a posebno se plaše što će opet ići pod totalnu anesteziju.

- Od kada je smanjio želudac i smršao preko 50 kilograma, Darko je drugi čovek. Ima volje i za poslom i za životom. Više skoro i ne pije, redovno trenira i zdravo se hrani - kaže izvor i dodaje:

Darko Lazić
 Foto: Printscreen/You Tube

- Međutim, iako je smanjio kilažu, on i dalje teško hoda i ima bolove kada se oslanja na nogu koja mu je od nesreće pravila probleme zbog povređenog kuka. On ide redovno na terapije i preglede, a lekari su mu predložili da odradi još jednu operaciju, sa čim se on slaže. Marina i njegovi najbliži strepe da li će sve biti dobro na kraju, a posebno brinu što će opet ići pod totalnu anesteziju.

Pošto su mu bolovi jaki i učestali, Lazić želi što pre da ih se reši, pa razmišlja pozitivno i uverava najmilije da će sve proći kako treba i da će mu ta intervencija poboljšati celokupno zdravlje.

Darko Lazić
Foto: Printscreen/You Tube

- Dare je veliki optimista. Jedva čeka da se ta operacija završi i da, taman kada mali Aleksej prohoda, izađe sa njim na livadu u Brestaču i da zajedno igraju fudbal. Siguran je da je vreme poroka iza njega, sluša savete lekara i sprema se za još jednu intervenciju, siguran da će nakon nje čvrsto stajati na svojim nogama. Smiruje i majku i Marinu i obe ih uverava da nema razloga za brigu jer je svoje zdravlje poverio najboljim lekarima u zemlji, a nakon operacije planira da ide na fizikalne terapije sve dok ne bude sasvim izvesno da je potpuno izlečen - završava izvor.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: miki
  30/06/2020 - 21:46
  zar ovaj mamlaz jos nije u zatvoru?
 • Korisnik: bager
  30/06/2020 - 20:46
  Cemu toliki strah od totalne anestezije,,glupo i suludo,,ali ako nece nju ,moze ga oerisati i bez anestezije,,kupite hirurgu dobre cepove za usi i moze da pocne,,garantujem da ce pacijent biti celo vreme budan
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi