Darko Lazić, bolnica, porodica
Vladimir Marković/Alo!
Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ovoj informaciji najviše su se obradovali njegovi fanovi, koji su na društvenoj mreži Instagram ostavljali komentare podrške u ogromnom broju. Oni su usledili nakon Lazićeve objave sa tonske probe i video-klipa na kojem peva.

Darko Lazić

Instagram

Darko Lazić , Foto: Instagram

- Hvala dragom Bogu. Jedva čekamo da te slušamo i gledamo. Konačno je došao taj dan da ti uzmeš mikrofon u ruke. Ajde, obraduj nas novim pesmama, tako smo te dugo čekali - jedan je od komentara na toj društvenoj mreži.

Miljan Vračević, pevačev menadžer i vozač, potvrdio je za „Alo!“ da će Darko uskoro krenuti sa nastupima i nije krio oduševljenje zbog toga.

- Okupio nas je debeli i krenuli smo sa pripremama i tonskim probama. Sa nastupima ćemo sačekati još neko vreme, kako bi bio u potpunosti spreman da održi nastup od nekoliko sati - kaže Miljan za „Alo!“.

Darko Lazić s muzičarima

Instagram

Darko Lazić s muzičarima, Foto: Instagram

- Videćemo koliko će vremena biti potrebno i kada će on sam reći: „Sad sam spreman.“ Važno je da matori ima čeličnu volju i želju i da ga glas, bogu hvala, drži dobro - kaže Miljan, koji je uz pevača bio sve vreme tokom njegovog oporavka u KBC Zemun, ali i kasnije tokom rehabilitacije u „Seltersu“.

Podsećanja radi, pevač je nedavno rekao za „Alo!“ da jedva čeka da izađe pred publiku sa novim pesmama, te da mu kafana i mikrofon užasno nedostaju.

- Planiram novi album i jedva čekam da ugleda svetlost dana. Sve ovo vreme najviše mi je nedostajao kontakt s publikom. Kafana je moj život, a pevanje najveća ljubav. Jedva čekam da im se vratim - rekao je Darko za „Alo!“.

Još nije stao na noge

Darko Lazić je i dalje u invalidskim kolicima, mada u okviru terapije vežba da stane na noge. On je u teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se desila 23. oktobra na ulazu u Brestač, kod Pećinaca, polomio kuk i butnu kost, a kasnije je, usled unutrašnjeg krvarenja i povrede organa, ostao bez slezine. Lekari sa Banjice su Darku ugradili veštački kuk i ekstenziju u nogu, a pevač i danas odlazi na fizikalnu i kinezi terapiju. Usled bolničkog ležanja oslabio je preko 20 kilograma.

 

Komentari (2)

čile

09.02.2019 23:40

Ponestalo Darku para, verovatno i verenici

Realno

10.02.2019 11:32

A kazna za saobracajku???