Dara Bubamara
printscreen
Dara Bubamara

Screenshot Instagram

Dara Bubamara, Foto: Screenshot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica i Saša Pešić u vezi su, kako smo saznali, skoro dva meseca, a svoju vezu kriju od očiju javnosti. Dara ne želi da se eksponira javno zbog toga što je sve još u ranoj fazi, ali i zbog njenih pređašnjih propalih veza.

"Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi", ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru koji je insistirao na anonimnosti, a koji je dobro upoznat sa detaljima ove ljubavne priče. Dara i Saša su se, kako nam je rekao, upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu. 

Saša Pešić

Instagram

Saša Pešić, Foto: Instagram

"Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmeh, ali i mlade godine", kaže izvor "Alo!". Nakon tog susreta u restoranu, kako nam je rekao, njih dvoje su razmenili brojeve telefona, ali su se i zapratili putem društvenih mreža, te jedno drugom odmah počeli da lajkuju i komentarišu fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i otpočeli romansu, krijući je od svih. 

"Za njihovu vezu zna mali broj ljudi. Dara želi da ga zaštiti od medija i znatiželjnih pogleda, pitanja... Želi da se uveri da je veza ozbiljna, pa da je tek onda obelodani", završava naš izvor priču za "Alo!".

Kada smo pozvali Daru i upitali je za novog dečka, pevačica je posle prvobitnog šoka zbog našeg saznanja potvrdila da je zaljubljena. 

"Sve što vam mogu reći je da sam srećna i da mi je lepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Volela bih da privatni život zadržim za sebe", rekla je za "Alo!" Dara Bubamara. 

Dara Bubamara

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Obasipa je ružama i šampanjcem

Novi dečko Dare Bubamare prati pevačicu na nastupima kada god je u mogućnosti, a kada ne može da dođe, uvek joj šalje ruže i šampanjac.

"Nedavno je nastupala u dva crnogorska kluba, a od dečka je dobila 101 ružu i šampanjac, uz posvetu", objašnjava naš izvor i dodaje da je to praksa kada god nije prisutan, kako bi joj stavio do znanja da misli na nju i da mu nedostaje.

Saša drži lanac restorana

Saša Pešić (28) biznismen je iz Belgije. Vlasnik je lanca restorana i bavi se sportom.

"Saša drži četiri restorana u Belgiji. Ima ozbiljan porodični biznis i mnogo para, ali je veoma skroman i običan dečko koji se ne eksponira na taj način", kaže izvor za „Alo!“.

Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

Zajedno na more

Pevačica Dara Bubamara se nedavno vratila iz Turske, gde je sa sinom uživala na odmoru, a u planu joj je i put sa dečkom.

"Saša i Dara uveliko pakuju kofere za svoje prvo zajedničko putovanje, ali ne žele da kažu kuda će ići. Najverovatnije u Grčku, ali još kriju tačnu destinaciju", kaže izvor „Alo!“.

BONUS VIDEO:

Ovako je Siniša provalio u stan i izbacio Draganu i sina

 

Jami najstrašnije izvređala Daru Bubamaru, ona joj još žešće odbrusila! Ovo čudovište mene proziva?!

AUTOR: Srpski telegraf/B.Z. DATUM I VREME: 28.08.2019. 08:37 - 28.08.2019. 09:57 Nemiri među poznatima ne prestaju. Dara Bubamara, Foto: printscreen Folk zvezda Dara Bubamara neretko ulazi u medijske ratove i proziva svoje koleginice sa estrade. Ovoga puta Dara je reagovala na pevačicu Jasnu Milenković Jami, koja je za javnost iznela svoje mišljenje o Dari.