Dara Bubamara
Printscreen
Dara Bubamara

Printscreen

Foto: Printscreen
Kardi Bi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Naime, osim Džala Brata i Bube Korelija, Darine nove pesme produciraće i Stefan Đurić Rasta, ali i Slobodan Veljković Cobi. Kako je za „Alo!“ otkrio izvor, Dara ne žali novac koji ulaže u album, a veliku inspiraciju pronašla je u popularnoj američkoj reperki Kardi Bi.

Buba Koreli i Jala Brat

printscreen

Foto: printscreen

 - Dara jedva čeka da uđe u studio i da krene da radi nove pesme jer kada je čula šta su joj spremili bosanski reperi, potpuno je odlepila. Neke pesme će biti u fazonu na koji su njeni fanovi navikli, ali imaće i nekoliko numera koje vuku na rep fazon, autotjun, a planira i da snimi atraktivne spotove. Dara je već radila sa Bubom i Džalom, koji su joj napisali pesmu „Amnezija“, a publika je odlično prihvatila ovu numeru, te pevačica želi da nastavi saradnju sa njima. Takođe, ona je tokom vanrednog stanja bila i na vezi sa Rastom i Cobijem, koji će takođe biti autori na njenom albumu - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da se Dari veoma dopada muzika Kardi Bi.

Rasta

Printscreen / Youtube

 Foto: Printscreen / Youtube

 - Dara je oduševljena američkom reperkom Kardi Bi, koja je izuzetno popularna, te će jedna pesma sigurno biti u njenom fazonu. Folkerki se dopada i stil američke dive, te će spot raditi po uzoru na njene, a bliski Darini prijatelji se već mesecima šale i pevačicu zovu Dara Bi. Njoj to ne smeta, tim pre što je Kardi Bi zapravo prva američka muzičarka koje je dobila nagradu „Gremi“ za najbolji rep album godine, što je oduvek bilo rezervisano za muškarce - rekao je izvor za „Alo!“.

Cobi

printscreen

Foto: printscreen