ALO! OTKRIVA! Bubamara sprema novi album i postaje reperka: Dara hoće da bude kao Kardi Bi!

Folkerka je angažovala najpoznatije hip-hop producente koji će promeniti muzički žanr!

Dara Bubamara
Foto: Printscreen

Dara Bubamara već godinu dana radi na novom albumu kojim planira veliki povratak na muzičku scenu, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, folkerka je angažovala najpoznatije hip-hop producente koji će promeniti muzički žanr!

Kardi Bi
Foto: Shutterstock

Naime, osim Džala Brata i Bube Korelija, Darine nove pesme produciraće i Stefan Đurić Rasta, ali i Slobodan Veljković Cobi. Kako je za „Alo!“ otkrio izvor, Dara ne žali novac koji ulaže u album, a veliku inspiraciju pronašla je u popularnoj američkoj reperki Kardi Bi.

Buba Koreli i Jala Brat
Foto: printscreen

 - Dara jedva čeka da uđe u studio i da krene da radi nove pesme jer kada je čula šta su joj spremili bosanski reperi, potpuno je odlepila. Neke pesme će biti u fazonu na koji su njeni fanovi navikli, ali imaće i nekoliko numera koje vuku na rep fazon, autotjun, a planira i da snimi atraktivne spotove. Dara je već radila sa Bubom i Džalom, koji su joj napisali pesmu „Amnezija“, a publika je odlično prihvatila ovu numeru, te pevačica želi da nastavi saradnju sa njima. Takođe, ona je tokom vanrednog stanja bila i na vezi sa Rastom i Cobijem, koji će takođe biti autori na njenom albumu - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da se Dari veoma dopada muzika Kardi Bi.

Rasta
 Foto: Printscreen / Youtube

 - Dara je oduševljena američkom reperkom Kardi Bi, koja je izuzetno popularna, te će jedna pesma sigurno biti u njenom fazonu. Folkerki se dopada i stil američke dive, te će spot raditi po uzoru na njene, a bliski Darini prijatelji se već mesecima šale i pevačicu zovu Dara Bi. Njoj to ne smeta, tim pre što je Kardi Bi zapravo prva američka muzičarka koje je dobila nagradu „Gremi“ za najbolji rep album godine, što je oduvek bilo rezervisano za muškarce - rekao je izvor za „Alo!“.

Cobi
Foto: printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi