PRELOMILA Dara Bubamara peva Albancima na Kosovu za veliki sumu novca, evo i koju!

Nije joj prvi put!

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: Alo!/Ana Paunković

Pevačica Dara Bubamara je nakon nastupa u Crnoj Gori odmah otputovala na Kosovo i Metohiju jer tamo navodno ima nastup, to jeste pevaće na jedoj privatnoj proslavi.

STAN U PARIZU, DUPLEKS U BEOGRADU, PLAC NA FRUŠKOJ GORI... Evo koliko je HILJADA EVRA Dara Bubamara uložila u nekretnine! Zavrteće vam se u glavi od cifre!

Reč je o proslavi koju organizuju Goranci, a navodno će joj isplatiti honorar od 6.000 evra. Ona će pevati u Prizrenu gde je većinom Albansko stanovništvo.

 

- Ona je prošle godine pevala na jednom manjem stadionu pred negde oko hiljadu Goranaca, napravila je dobru atmosferu i obećala je da će ponovo nastupati na Kosovu - rekao je izvor a novinari Informera su pozvali Daru da bi bi dobili od nje tačnu informaciju.

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Treba da pevam ne nekom veselju u Prizrenu.Verujte mi da nikad ne pitam koje je nacionalnosti onaj ko me angažuje. Moj posao je da uveseljavam ljude i ne gledam ko je koje nacionalnosti. Svi koji vole moje pesme su moja publika - rekla je Dara.

SAM KREM ESTRADE I SPECIJALNI USLOVI U Zadrugu 3 ulazi ONA i uzima čak 75.000 EVRA za samo MESEC dana, ali to nije ono najbolje!

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Darin menadžer Goran Lečić Leka kaže da je Dara jedina naša pevačica koja je nastupala na Kosovu posle 1999. godine. On kaže da je Dara jako dobro dočekana na koncertu na koji je prošle godine organizovan na Kosovu, da je ljudi tamo vole i da ne postoji nikakav strah od nastupa tamo.

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi