sloba
Foto: YouTube/Printscreen
sloba

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Dara Bubamara je, pred emisiju "Ami Dži šou", progovorila o novoj pesmi sa Slobodanom Radanovićem, te i o samom spotu, koji je, priznaćete vrhunski, a i sama pesma već ima preko tri miliona pregleda na Jutjubu.

Naime, pitali smo Daru, da li je zadovoljna novom pesmom, kako se oseća i kakav je Sloba partner, kao i o njegovoj devojci, koja je bila na snimanju spota zajedno sa njenim bivšim suprugom.

sloba

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Super, stvarno sam presrećna i pesma i spot i kako izgledam u spotu, sve, sve, sve i naše emocije... To što smo bili u trendingu i to koliko puno ima pregleda, to mi nije nikakvo merilo, već prvi dan kada je izašla pesma, ja sam gostovala u Beogradu i svi su pevali pesmu, to mi je najbitnije! Presrećna sam, to je pesma koja će i za 10 godina biti lepa i biću ponosna na nju, a i baš mi je drago što je tako dobro prošla, jer je baš kvalitetna pesma, koju su radili Rale i Marina Tucaković, koja je nezamenljiva, najjači tekstopisac u zemlji ikada! - rekla je Dara, pa dodala:

sloba

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Sloba je mnogo dobar dečko i mi smo jako dobri prijatelji, sve što se piše su gluposti, veza i to, čim snimiš pesmu ili imaš zajednički nastup, odmah si u vezi. Mi imamo zajedničkog menadžera Gorana Lečića Leku, pa smo počeli i da se družimo preko njega i u jako smo dobrim odnosima. Snimanje scena u spotu je bilo super, čak je i njegova devojka bila tu, iza kamere, čak je i moj Milan, bivši muž svratio (smeh), svi su bili tu i navijali kao: "To, to!". Cilj nam je bio da kako smo otpevali, da tako i dočaramo pesmu u spotu, a ne kao neke dve babe. - reka je kroz smeh popularna pevačica.

Više fotografija pogledajte u galeriji: