Dara Bubamara napustila Srbiju, sa svojim 21. godinu mlađim dečkom, januar će provesti na ovoj rajskoj destinaciji (VIDEO)

Alo.rs/M.A. | vip 2021-01-21 15:51:19 2021-01-21 15:51:19

Ne pita šta košta samo da mu draga bude srećna...

Dara Bubamara mesecima unazad uživa vezi sa 21. godinom mlađim Tonijem od kojeg se ne odvaja i sa kojim veoma često putuje na luksuzne destinacije.

Pevačica je na Instagram storiju podelila videe sa aerodroma, a i njen dečko Toni je pokazao da čeka let i da odlazi iz Srbije. Dara je pokazala i da se spakovala, a da ide na duže vreme može se naslutiti i po tome što je ponela čak dva poveća kofera.

Podsetimo, luksuzna i raskošna putovanja ovom paru nisu strana, a Dara svaki detalj raskoši u kojoj se baškari snimi i podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Mladi biznismen je Daru Bubamaru odveo na Maldive, a kako su mediji brujali, za taj odmor je platio više od 6.000 evra za svega nekoliko dana boravka. Nakon toga je usledilo putovanje na Zanzibar, a potom i u Instanbul. Pevačica na svakoj od fotografija blista od sreće i zadovoljstva, a prelepi prizori koje je snimala oduševili su njene pratioce. I dok mnogi polemišu o njenoj romansi, očigledno da ona tome ne pridaje previše pažnje, već se trudi da svakodnevno uživa sa dragim.

Kako je Dara nedavno rekla u emisiji "Ekskluzivno", u januaru će sa svojim izabranikom otputovati u Meksiko.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više