Dara Bubamara
Alo!/N. Marić
dara bubamara

Printscreen/Instagram

dara bubamara, Foto: Printscreen/Instagram

Dara Bubamara najavila saradnju sa poznatim imenom "preko" svog bivšeg muža. Ona planira saradnju sa famoznim francuskim DJ-em i producentom po imenu DJ Snake.

PROČITAJTE JOŠ:

Muzičar čije je pravo ime Vilijam Grigasin na sceni je već šest godina, i ostvario je zapaženi uspeh pesmama "Bird machine" i "Turn down for what". Sarađivao je sa imenima kao što su Skrileks, Diplo, Džastin Biber, i producirao album Lejdi Gage "Born this way", kao i tri pesme za album "Artpop". "Forbs" ga je pre nekoliko godina svrstao među "30 ljudi mlađih od 30" koji haraju muzičkom scenom.

Dj Snake

Printscreen/YT

Dj Snake, Foto: Printscreen/YT

Bivši suprug pevačice, biznismen Milan Kesić koji živi u Francuskoj, sredio Dari saradnju sa svetski poznatim Francuzom. On je, inače, bio DJ na venčanju para 2008. godine prenosi Kurir.

Jami se žestoko posvađala sa Darom, a onda ju je Bubamara pozvala usred intervjua!

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 13.09.2019. 08:15 Otkrivamo pozadinu sukoba! Jami, Dara, Foto: Alo! Jasna Milenković Jami i Dara Bubamara nedavno su se sukobile! Naime, Dara je reagovala kada je Jami iznela svoje mišljenje o koleginici. "O TOME NEĆU UOPŠTE DA PRIČAM" Lepa Lukić napravila skandal pred ulazak u Parove, uvredila se na pitanje novinara!

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić