Dara i Vesna
Printscreen
Dara i Vesna

Printscreen

Foto: Printscreen

Navodno su u dobrim odnosima, ali njihovi komentari su upravo pokazali da to nije istina.

Izgleda da Dara Bubamara ne propušta baš ni jednu priliku da javno prozove svoju koleginicu Vesnu Zmijanac sa kojom je navodno u odličnim odnosima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Idemo večeras Novi Sad Paradiso, moj grad ✨??

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Feb 22, 2020 at 2:58pm PST

– Ne uzbuđujem se ja što svi objavljuju moje gole fotografije. Strava izgledam, ali me nervira što ne pišete da sam ih slala svom bivšem mužu, nego izmišljate neke fudbalere koje i ne poznajem. Pa i Vesna Zmijanac ima još gore slike i klipove od mene – rekla je Dara.

Kako saznajemo Vesna Zmijanac je objasnila kako stoje stvari.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?☀️?#dubai

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Feb 2, 2020 at 8:24am PST

– Kakve god slike ili klipove da imam to je moja lična stvar, bar nikada nisam ništa krila i negirala. Vidim stalno u nekim novinama i na portalima Dara rekla ovo, izavila ono. Ne znam zašto bi se ona okomila na mene, sad je tu pitanje da li je stvarno ona, svi znamo kako funkcionišu stvari na estradi. Kako god bilo Dara mi je draga, cenim je kao pevača, a šta se piše i šta se priča nema ni veze. Kada bude stala ispred mene i rekla mi zaista sve što je navodno izjavila onda mogu da kažem da imamo problem – rekla je Vesna Zmijanac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official) on Feb 3, 2020 at 9:03am PST

 

Komentari (1)

Shone

14.04.2020 18:54

Idemoo Radojka nove snimke Filip Bane Peki Srdjan Bane ........ Bolje da cutis zovu te veverica.Suprug lazni milioner varas ga godinama i varala si , pa ako svoj brak nisi sacuvala ne diraj tudje.Na kraju i muz je izjavio da njemu NISI slala slike.Lazuro iskompleksirana.Vesna je za tebe institucija