UŠTEDEO 240.000 EVRA DA VRATI SVOJ DOM! Đani prodao kuću za 120.000 evra zbog KOCKARSKOG duga od 200.000 €, a samo jednu stvar je poneo iz nje!

Uzimao novac od zelenaša, a sad živi kao podstanar.

Radiša Trajković Đani
Radiša Trajković Đani , Foto: Alo!/Dejan Briza

Radiša Trajković Đani 2015. godine na sve načine pokušava da vrati kuću u Mirijevu koju je prodao za 120.000 evra jer je bio do guše u dugovima zbog kockarskih dugova.

SMRT ME JE ČEKALA U TUNELU! Đani progovorio o DROGI! Mesecima se borio za život! Vilicu sam lomio na 3 dela, 8 slomljenih rebara!

"Uzimao je novac od zelenaša jer se kockao i zapao u ozbiljne probleme koji su mogli da ga koštaju braka sa suprugom Slađanom. Sreća, pa je ona bila uz njega i njena podrška mu nije manjkala, što mu je dalo snage da preživi težak period. Njegovi dugovi bili su oko 200.000 evra, a pošto nije imao kud, morao je da proda kuću ispod cene, za 120.000 evra, iako je njena vrednost skoro duplo veća. To mu je bio jedini način da se reši zelenaša koji su mu visili za vratom", pričao je tada izvor blizak Đaniju.

Radiša Trajković Đani
Radiša Trajković Đani , Foto: Alo!/Dejan Briza

Đani otkako je prestao da se kocka skuplja pare kako bi vratio kuću nazad i iako je spreman da plati 240.000 evra, sadašnji vlasnici ne žele da prodaju kuću, ali Trajkovići se nadaju da će nekako uspeti da ih ubede da promene mišljenje.

 

Đanija su u decembru 2014. godine pretukli ispred kuće koji je prodao. On je izlazio iz dvorišta kad su ga sačekala dva čoveka i napala s leđa. Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Pobegli su s njegovim satom vrednim oko 2.000 evra. Sad se sumnja da je to bila opomena od zelenaša.

UTEGLA SE! Ona ima NAJVEĆE grudi na estradi, sada se pojavila u uskoj beloj haljini koja OTKRILA DOSTA! (FOTO)

Posle gubitku doma s porodicom se preselio nedaleko u iznajmljeni luksuzni stan, gde su podstanari.

Radiša Trajković Đani
Radiša Trajković Đani, Foto: Alo!/Rajko Ristić

U stanu uglavnom preovladava mermer i drvo, a Đani i njegova supruga Slađana su se trudili da ubace i dosta detalja koji bi oplemenili njihov životni prostor.

ĐANI ZAPALIO ARENU! Publika u transu, pevač doveo atmosferu do usijanja!

Omiljeno mesto za okupljanje porodice je trpezarija. Đani je već nekoliko puta govorio da je veliki poštovalac vere, a u njegovoj kući mogu se primetiti brojne ikone, ali i posebno mesto u domu ima i portret patrijarha Pavla.

Pogledajte BONUS video:

LETELO PERJE Vesna Zmijanac progovorila o svađi sa Lepom Brenom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi