Radiša Trajković Đani
E-stock
Đani koncert

promo

Đani koncert, Foto: promo

 

- Bio sam baš uzbuđen, a kada sam izašao na scenu i video sve one ljude, znao sam da sam uradio pravu stvar. Još sam pod utiskom, ali mi je drago jer znam da su sve karte prodate, znam da ljudi obožavaju da me slušaju i da je sa mnom uvek zagarantovan dobar provod. Jedino što me je nerviralo pre koncert jeste to što nisam smeo ni čašicu alkohola da popijem da bih sačuvao glas. To mi je najteže palo. Kada se koncert završio, otišao sam da slavim sa svojom Slađom, sinovima i prijateljima. Čim je počela žurka, odmah sam krenuo da pijem, a do kraja večeri popio sam dve gajbe piva - rekao je Đani za "Alo!" i dodao da nikada nije sumnjao da će rasprodati sve karte za koncert.

Radiša Trajković Đani

Alo!/Dejan Briza

Radiša Trajković Đani , Foto: Alo!/Dejan Briza

Iako je na koncertu pevao puna tri sata, nije mu bilo teško da zapeva i na slavlju i odmah podigne na noge sve goste koji su došli. Veliki broj kolega je došao i na žurku "No Đani, no party", a među najveselijima bila je Đanijeva dobra drugarica, pevačica Andreana Čekić. Ona je celu noć igrala, veselila se s kolegama i prijateljima, a za dobar provod moralo je da bude i dobrog pića. I dok je domaćin pio celu noć pivo, pevačica je pijuckala svoje vino i uživala u dobroj muzici.

Radiša Trajković Đani

Vladimir Marković

Radiša Trajković Đani, Foto: Vladimir Marković

Đanijeva najveća podrška, zbog koje je i uspeo u karijeri, jeste njegova supruga Slađa, koja je glavni krivac za pevačev uspeh. Pred koncert je imala tremu, a kada se spektakl završio, Slađa se opustila i uživala s prijateljima do ranih jutarnjih časova.