Radiša Trajković Đani
Alo!/Dejan Briza
Radiša Trajković Đani

Alo!/Dejan Briza

Radiša Trajković Đani , Foto: Alo!/Dejan Briza

Popularni pevač Radiša Trajković Đani je kao i sve svoje kolege u izolaciji povodom vanrednog stanja u našoj zemlji. Đani je bio među prvima koji je otkazao sve svoje nastupe pre same pandemije jer kako pevač kaže nije želeo da ugrožava svoje najmilije pa onda samog sebe. 

Pevač nam je okrio kako provodi dane u karantinu, ali i kako utiče sve ovo na estradu, i na njega samog.  

Kako podnosiš celokupnu situaciju? Da li je Slađa uvela posebne mere pre ulazka u stan?

- Kao i svi tako i ja kući. Ne izlazim do prodavnice sa decom i poštujem sva pravila. Sladja nije uvela nista novo samo više priča, perite ruke ne ulazite obuveni i sve čisti asepsolom čak i psu nogice .

Koliko sve utiče finansijski na posao, i kako podnsiš karantin? Policijski čas je od 17 do 5 ujutru, a možda se uvede i ceo dan ako bude potrebe?

- Karantin podnosim dobro. Prija mi, ne pamtim kada sam ovoliko odmarao, jedino mi je žao što je ovo zadesilo ceo svet, a odmor mi prija kao i svima sa estrade. Što se tiče finansija niko neće ostati gladan samo da sve bude kako treba. Bice para samo zdravlje da nas služi. Ja ne kukam i nikada nisam kukao i kada nisam imao. Što se tiče policjiskog časa sve ću poštovati po zakonu i neka se uvede i ceo dan ako treba samo da narod bude dobro.

Đani

Alo!/Rajko Ristić

Đani , Foto: Alo!/Rajko Ristić

Da li ima straha u porodici, i kako sada kada imaš više vremena za sebe na koji način ga koristiš?

Pa normalno je da ima malo straha, ne bi bilo normalno da se ne plašimo. Za sada je sve dobro. Deca i mi se malo kartamo, malo filmovi, Zadruga ubijamo vreme bitno je da se lepo slažemo i volimo.

Ima li tenzije u kući od kada više provodiš vremena u svom domu? Da li se svađaš sa Slađom?

Da! Nije navikla da sam toliko kući, smeta kada nevratimo sve na svoje mesto, mislim na garderobu, patike i kaže može sve ali nemoj da pravite lom. Kuva dobro i ispunjava  nam želje (smeh).

Radiša Trajković Đani

Vladimir Marković

Radiša Trajković Đani, Foto: Vladimir Marković

Šta ti najviše nedostaje od svakodnevnih aktivnosti?

Pa uglavnom ništa specijalno. Mi smo jako druželjubivi i bitno nam je društvo ali čujemo se telefonom, sad pijemo piće preko video poziva (smeh). Za sada je sve podnošljivo daće Bog da nepotraje dugo.

Cuvaj te se ljudi i postujte pravila za dobrobit svih nas !!!

Pozdrav FAMILIJO

Komentari (1)

miki

25.03.2020 22:26

Nikako asepsolom! Asepsol ne deluje na ovaj virus. Koristiti 70% etanol ili razblazeni rastvor varikine/domestosa